Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Квітень » 2 » Пригоди: у неділю у США на швидкісній трасі зіткнулися 80 автомобілів
13:26
Пригоди: у неділю у США на швидкісній трасі зіткнулися 80 автомобілів

КРАПЛИНА  КРОВІ


В американському штаті Вірджинія на швидкісній трасі I-77 у 

неділю, 31 березня, зіткнулися до 80 автомобілів. Унаслідок ДТП 

три людини загинули, понад 20 поранені. Кілька автомобілів 

загорілися.




Карети «швидкої допомоги» і вертольоти доставили постраждалих до найближчих лікарень. Рух по трасі між населеними пунктами Кана і Фенсі Геп, де сталася аварія, перекрито. У поліції не змогли повідомити, скільки часу займе розчищення траси, повідомляє «NEWSru.com».

Причиною ДТП, імовірно, стало недотримання водіями швидкісного режиму в умовах туману і дощу. Представник американського Червоного Хреста в місті Галакс, неподалік від якого сталася ДТП, повідомив, що ця гірська ділянка траси сумно відома своїми раптовими туманами. «Є попереджувальні знаки, але проблема в тому, що водії бачать на пристойну відстань, вирішують не знижувати швидкість - і раптом потрапляють в туман», - говорить Глен Сейдж.

 На знімку: епізод автокатастрофи на швидкісній трасі у США

 Фото – USA today:

 Джерело - http://www.for-ua.com/


Довідка:

Кожна така, чи подібна їй, автокатастрофа, аварія на виробництві чи у побуті, стихійне лихо чи тяжка недуга, як правило, потребують переливання крові. Тож в Американському Червоному Хресті потурбувалися про те, щоб добре налагодити донорську службу крові.

Щоб постійно множилися ряди донорів, на офіційному сайті цього Товариства – сотні донорів крові розповідають про свої мотиви перебування у цій почесній групі благодійників.

Нижче публікуємо деякі з таких висловлювань:



 

«Швидше рости, казала мені в дитинстві моя мама, котра завжди здавала кров на диски Червоного Хреста. Коли мені виповнилося 18 років, моя мама заохотила мене, щоб і я здавала кров. Жертвуючи кров, я змогла допомогти іншим нужденним. Я регулярно це роблю впродовж багатьох років".

Ліндсей



"Я звералася у Червоний Хрест щодо здачі донорської крові, але почула відмову. Навіть коли мені виповнилося 18 років, я була відхилена як і в мої молодші і старші шкільні роки. Як тільки я вступила у коледж, то і тут мене забракували. Тож тільки недавно я змогла, нарешті, здати кров. І зробила це вже два рази".

Ріно



"Я здаю кров з поваги до людей, як це робить мій учитель, а також до тих, хто  проявляє чесність, милосердя і співчуття до постраждалих, незважаючи на те, що інколи доводиться долати великі труднощі".

Катіе

Фото - http://www.redcrossblood.org/ugc/donor-stories/130219/my-story

Прес – служба Личаківської РО ТЧХ м. Львова

 

Переглядів: 640 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 16:58
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024