Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Квітень » 4 » Увага – досвід: у Німеччині перша домедична допомога тепер доступна у форматі Web 2.0
18:21
Увага – досвід: у Німеччині перша домедична допомога тепер доступна у форматі Web 2.0

ІНТЕРАКТИВНИЙ  ОНЛАЙН-САМОВЧИТЕЛЬ 

  Опанувати правила надання першої 

  домедичної допомоги тепер дуже просто: 

  Німецький Червоний Хрест (DRK) і 

  американська компанія «Simpleshow» 

  створили онлайн-модуль "Стань героєм 

  першим медичної допомоги». У доступній 

  сучасній формі ігрового відеоролика 

  пояснюються найбільш важливі типові 

  заходи, до яких треба вдатися у 

  надзвичайних ситуаціях.



Генеральний секретар Червоного Хреста  Клеменс фон  Вальдбург-Зейл (Waldburg-Zeil) зазначає: «Як ми знаємо з недавнього соціологічного опитування, проведеного нами і національним автоклубом ADAC, дві третини німців не можуть реально допомогти постраждалим у дорожних аваріях на автострадах. Ми маємо намір змінити цю ситуацію. Інтернет допоможе нам у цьому, бо вдалося розробити свіжий і приємний вступний курс з надання першої домедичної допомоги у формі онлайн-гри».



За чотири коротких грайливих і легких для розуміння фільму сюжетних історій, користувачі знайомляться з «героєм» моделі. Букви означають "крик про допомогу", "заохочення і розрада", "життєво важливий моніторинг", "нижня стеля». Щоб, нарешті, самому стати героєм, користувач повинен відповісти на питання вікторини після кожного відео сюжету. Інтерактивний фільм-гра озвучена англійською, німецькою та іспанською мовами, і може бути перекопійованим на соціальні мережі ЗМІ або бути вбудованим у веб-сайти.




Завдання навчального модуля полягає не в заміні регулярних занять з надання першої домедичної допомоги, а у тому, щоб заохочувати користувачів до  чим швидшого вступу на курси з цього профілю. Використання вбудованого пошуку коду, в кінці-кінців призводить користувачів до ряду адресарію переліку курсів в безпосередній близькості до місця їх проживання. Червоний Хрест рекомендує оновлювати навички надання першої долікарської допомоги кожні п'ять років.



Он-лайн курс є частиною "simpleshow - ініціативи». Він створений з філією компанії, що базується у Штуттгарті (Stuttgart-компанією), яка підтримує благодійні організації, стурбовані сучасним станом справ з ДТП на дорогах і невміння постраждалих давати собі раду на місці.



"Наш досвід в ілюструванні сюжетів і у спрощенні складності дозволяє передати в декількох хвилинах відеоролика багато медичних знань. Це було особливо важливо для того, щоб працювати з контингентом підопічних Червоного Хреста і запропонувати йому свою допомогу у цьому важливому питанні ", - говорить Детлеф Вейсе (Weise), генеральний директор компанії «Simpleshow GmbH».



Німецький Червоний Хрест (DRC) є найбільшим постачальником вчителів-добровольців. З близько 1,3 мільйона волонтерів курс з надання першої домедичної допомоги щороку читають 14000 фахівців-медиків. Компанія «Simpleshow GmbH» спеціалізується на виробництві відео-ігр для розтлумачення складних питань тим, хто вивчає якийсь новий, і важкий для розуміння, предмет. Докладніше про неї можна довідатися на сайті: www.simpleshow.com



Курс з вивчення надання першої домедичної допомоги доступний на сайтах: www.drk.de/erklaervideo , а також - http://firstaid.simpleshow.com/de

 

Зв'язатися з Прес-службою DRC:

Д-р Дітер Шютц

Тел.: 030 85404 158

schuetz@drk.de

 

Стефані Гровн (Crown)

Тел.: 030 85404161

krones@drk.de

 

Натискати: simpleshow GmbH


Франка (Franka)  Еберлейна

Тел.: 030 726139-969

presse@simpleshow.com


Додаткову інформацію для преси можна знайти

http://www.drk.de/presseinfo

Клацніть тут для виходу на сайту DRC

http://www.drk.de


Фото -  www.drk.dе

Джерело: Прес-реліз Німецького Червоного Хреста, Берлін, 3 квітня 2013 р., №18/13

 

 

Переглядів: 855 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 02:26
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024