Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Квітень » 5 » УІ Східноєвропейська конференція з проблем стоматологічної імплантації у Львові (4 - 6 квітня)
01:37
УІ Східноєвропейська конференція з проблем стоматологічної імплантації у Львові (4 - 6 квітня)

НОВІ  ГОРИЗОНТИ


 4-6 квітня у Львові проходить УІ Східноєвропейська конференція з проблем 

 стоматологічної імплантації, у якій беруть участь близько 1,5 тисячі лікарів-

 стоматологів. Про це 5 квітня на прес-конференції повідомив доцент кафедри

 ортопедичної стоматології Львівського національного медичного університету

 ім. Данила Галицького, голова оргкомітету, президент Асоціації приватно

 практикуючих лікарів-стоматологів України, почесний президент Асоціації 

 імплантологів України Мирон Угрин (на знімку).



Пріоритетна тематика конференції: «Функція і естетика. Біологічні та технічні аспекти» відображає основні тенденції

в імплантології на сучасному етапі стоматології.

«Конференція проводиться багато років. За цей час вона стала помітною не тільки в Україні, а й в цілому світі. Завдяки цій конференції у нас побували майже всі передові спеціалісти світу, ми запровадили майже всі передові технології, дали можливість українським лікарям ознайомитися з найсучаснішими технологіями в галузі імплантології», – повідомив Угрин.

За його словами, цього річ на конференцію зберуться близько 1,5 тис. учасників.

«Темою круглого столу під час конференції буде роль професійних спілок у здійснені соціальних програм з використанням високотехнологічних дорогих технологій для людей, які не можуть собі цього дозволити, зокрема, для людей похилого віку», – зазначив Угрин.

І це дуже шляхетна постановка проблеми, так як вона дуже актуальна для пацієнтів Червоного Хреста, якими, переважно, є самотні люди похилого віку з обмеженим достатком.




Професор кафедри ортопедичної стоматології Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького, президент Асоціації імплантологів України Ярослав Заблоцький (на знімку) розповів, що під час конференції лікарі отримають інформацію про соціальний проект з ортопедичної реабілітації для людей похилого віку, підтриманий провідними компаніями світу, європейськими асоціаціями, шведським вченим Бранемарком.

Загалом, за словами Заблоцького, процедура штучної імплантації дороговартісна. «Потрібно чотири імплантанти – титанові штучні корені, які вкручуються у кістку щелепи, на які пізніше встановлюється зубний протез. Вартість такої конструкції на чотирьох імплантатах в Європі близько 10 тис. Євро. Собівартість одного імплантанта від фірми-виробника 500 євро. Це без роботи лікарів, зубних техніків, які виготовляють протез. У межах проекту люди похилого віку можуть отримати усе це безкоштовно», – зазначив Заблоцький.

«Якщо до проекту долучиться більше лікарів, ми зможемо говорити про те, що повернули якість життя ще більшій кількості беззубих людей», – звернувся він до присутніх представників ЗМІ, шукаючи у них розуміння і підтримки.

Ярослав Заблоцький - доктор медичних наук, професор, президент Асоціації імплантологів України, Ректор приватноі стоматологічноі академіі. Перший президент Асоціації приватних стоматологів України, засновник та власник бренду International Group of  "Зablotskyy Clinic”.

Він - організатор міжнародного благодійного проекту з безкоштовноі імплантаціі для людей похилого віку "Якість життя для наших батьків”. Президент Міжнародного Альянсу Iмплантологів (IIA). Автор більше 100 публікацій та 8 патентів. Автор монографії «Імплантація в незнімному протезуванні».

Докторська дисертація «Планування, клінічне обґрунтування та оцінка ефективності дентальної імплантації у незнімному протезуванні». Член міжнародних асоціацій АО, ЕАО, АDA, ICOI, OSIS, EPA, член редакційної ради українських спеціалізованих журналів «Новини стоматології», «Імплантологія Пародонтологія Остеологія», «Дентальні технології», польського журналу «Dental and мedical problems».

У  програмі - доповіді провідних фахівців зі світовим ім»ям: КРІСТОФ ХАММЕРЛЕ (Швейцарія), РОНАЛЬД  ЮНГ (Швейцарія), КАРЛО МАЙОРАНА (Італія), ПАСКАЛЬ ВАЛЕНТІНІ (Франція), АНТОН СКУЛЕАН (Швейцарія), ШАНТЕЛЬ МАЛЄВЕ (Бельгія).

Зірковий склад доповідачів дозволить висвітли­ти поставлені питання на імплантологічному симпозіумі, симпозіумі лікарів-ортопедів та зубних техніків, а також спеціалістів, які вико­ристовують в своїй практиці метод стоматологічної імплантації.

Симпозіум молодих вчених – це ще одна нагода ознайо­митися з досягненнями молодших колег, адже за ними майбутнє стоматології. Проведення симпозіуму зубних гігієністів та асистентів стомато­лога, зацікавленість фахівців вказує на важливу роль цих спеціаліс­тів на всіх етапах лікування наших пацієнтів.

Не менш важливим аспектом нашої чергової конференції є співпраця видавничої групи «Quintessence International Publishing Group» з видавництвом «ГалДент», яке є її офіційним представ­ником в Україні. Відтепер актуальні публікації всесвітньо відомих фахівців доступні українським стоматологам. Це ще один привід для зацікавленого обміну думками, що сприятиме високому рівню конференції.

 

Фото - http://zablotskyyacademy.com/?cat=9

Прес-служба Личаківської РО ТЧХ м. Львова


Довідка:

1. Звіт про прес-конференцію «Як в Україні виконують соціальні програми з ортопедичної реабілітації для людей 

похилого віку», яка відбулася 4 квітня, див. на стор. - http://zik.ua/ua/photoreport/2013/04/04/402476



4 квітня 2013 р. Прес-конференції на тему: «Як в Україні виконують соціальні програми з ортопедичної реабілітації для людей похилого віку». (Зліва - направо) Почесний професор медичного факультету Брюссельського вільного університету, клінічний директор відділення щелепо-лицевої хірургії та стоматології дитячого госпіталю в Брюсселі Малєве Шантель, професор кафедри ортопедичної стоматології Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького, президент Асоціації імплантологів України Ярослав Заблоцький, доцент кафедри ортопедичної стоматології Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького, голова оргкомітету, президент Асоціації приватно практикуючих лікарів-стоматологів України, почесний президент Асоціації імплантологів України Мирон Угрин.

.  

Переглядів: 1281 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 14:22
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024