Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Квітень » 11 » Вісті з районів Львівщини: Яворівська РО ТЧХУ зі спосорами із ЗАТ “КЕН-ПАК Яворів” у Краковецькій школі-інтернат
14:08
Вісті з районів Львівщини: Яворівська РО ТЧХУ зі спосорами із ЗАТ “КЕН-ПАК Яворів” у Краковецькій школі-інтернат

СПОНСОРИ  ЗАВЖДИ  ПОРУЧ


Днями, 9 квітня, колектив Яворівської РО ТЧХ 

України відвідав Краковецьку допоміжну школу 

інтернат, дорослу групу. Спонсором поїздки став 

багаторічний благодійник генеральний директор 

ЗАТ "КЕН-ПАК Яворів”  Федір Михайлович

Проданюк.







Була виділена машина для поїздки, закуплені канцелярські приладдя для дітей, а також солодощі для них. Школярам розповіли про історію Червоного Хреста, чим займається Товариство, а також роздано подарунки.

Директор дитячого навчального закладу Адам Михайлович Стебінка від себе особисто  та від імені дітей - подякував за те, що пам'ятаємо про таких дітей з особливими потребами. Перед самим від'їздом розповів нам про здобутки та проблеми інтернату.

Вихованці інтернату щиро подякували Федору Михайловичу Проданюку та Яворівській РО ТЧХ України.

 

Фото – Яворівської РО ТЧХУ

Ірина Байдала,

Голова Яворівської РО ТЧХУ

 

Довідка:

Товариство з обмеженою відповідальністю «Кен-Пак Яворів» зареєстроване 19 вересня 2007 року. Його єдиним 

засновником є фірма Can-Pack Metal Closures Sp. z O.O.


ТОВ «Кен-Пак Яворів» входить у всесвітньо відому групу CAN-PACK з головним офісом у м. Кракові (Республіка Польща), яка спеціалізується на виготовленні металевої тари і входить у трійку світових лідерів даної галузі. Предметом діяльності товариства є виробництво кроненкорків для пивобезалкогольної продукції та виробництво плівки поліетиленової. З 1995 року по 2008 рік даною виробничою діяльністю займалося Закрите акціонерне товариство «УКР-ПАК», правонаступником якого стало наше підприємство. В даний час ЗАТ «УКР-ПАК» займається обслуговуванням нерухомого майна. Виробнича потужність підприємства – понад чотири мільярди штук кроненкорків та 2600 тон поліетиленової плівки на рік. Генеральним директором товариства є Проданюк Федір Михайлович, який працює в групі CAN-PACK з 1998 року.


До конкурентних переваг ТОВ «Кен-Пак Яворів» можна віднести близькість до кордону з Європейським Союзом, оскільки основна сировина, яка використовується при виробництві, є імпортною (Німеччина, Чехія). Система управління якістю виробництва кроненкорків відповідає вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2000. І, звичайно, високо кваліфікований персонал. В даний час на підприємстві працює 74 особи. Значна кількість працівників має великий стаж роботи, як при виробництві кроненкорків, так і при виробництві поліетиленової плівки.

Споживачами продукції ТОВ «Кен-Пак Яворів» є такі відомі українські компанії, як ЗАТ «Сармат», ЗАТ «Оболонь», ВАТ «Львівська пивоварня», ВАТ «Пивобезалкогольний комбінат «Славутич», ТОВ «Нові Напої» (торгова марка «Шейк»), ВАТ «САН Інбев Україна» (торгові марки «Чернігівське», «Рогань»), ЗАТ «ІДС» (торгові марки «Моршинська», «Миргородська»), а також компанії з ближнього зарубіжжя – ВАТ «Пивоварна компанія Балтика», ТОВ «САБМіллер РУС», ТОВ «Об’єднані пивоварні Хейнекен» та інші. ТОВ «Кен-Пак Яворів» активно працює на закордонних ринках. 60% продукції експортується в Росію, Біларусь, Молдову, Азербайджан та інші.

Інвестором в статутний капітал підприємства було внесено сучасне обладнання для виробництва кроненкорків, аналогів якого немає в Україні, вартістю понад 3 млн.євро. В даний час проводиться модернізація ліній по виготовленню поліетиленової плівки.

Чималим є внесок ТОВ «Кен-Пак Яворів» у бюджети різних рівнів. Так, за шість місяців 2009 року підприємством було сплачено понад 10 млн. гривень різноманітних податків та зборів, з яких більше 200 тисяч гривень в місцевий бюджет.

ТОВ «Кен-Пак Яворів» планує розширити ринок збуту кроненкорків в України та країнах СНД; максимально наблизити-об’єм продажу поліетиленової плівки до рівня виробничої потужності; запровадити систему управління якістю виробництва плівки поліетиленової, яка б відповідала міжнародним стандартам.

Переглядів: 1349 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 07:53
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024