Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Квітень » 11 » Німецький Червоний Хрест допоможе Іранському Червоному Півмісяцю у ліквідації наслідків землетрусу
21:57
Німецький Червоний Хрест допоможе Іранському Червоному Півмісяцю у ліквідації наслідків землетрусу

МИЛОСЕРДЯ  ПРОТИ  СТИХІЙНОГО  ЛИХА


На південному заході Ірану стався землетрус. Червоний Хрест Німеччини запропонував свою допомогу. Міжнародна підтримка буде потрібна, дала відповідь іранська сторона, але не зараз. Тож собаки з рятувальниками і вертольоти для постраждалих від землетрусу будуть готові вилетіти за першим покликом.





Президент Німецького Червоного Хреста д-р Рудольф Сайтерс (Seiters), коментуючи подію, зазначив: "Ми брали участь у ліквідації наслідків великого землетрусу в Ірані в 2003 році, під час якого загинуло понад 25000 чоловік. Червонохрестівці Німеччини прибули у зону руйнувань з мобільним госпіталем для порятунку постраждалих з-під уламків будівль тощо. Паралельно з цим, ми підвищили іранську готовність дати відсіч стихійним лихам за допомогою спеціальної підготовки собак-рятувальників. В даний час, здається, стихійне лихо не завдало такої великої шкоди, як тоді, і є більш керованим і меншим за масштабом. Ми очікуємо, що наші іранські партнери самотужки дадуть собі раду, при умові якщо не буде знову серйозних підземних поштовхів".




Епіцентр землетрус магнітудою 6,3 знаходився недалеко від міста Бушер. За даними регіональної влади, принаймні 20 осіб загинуло і щонайменше 800 отримали поранення. Міжнародна Федерація Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця має інші дані: в гірських районах постраждало близько 10.000 чоловік. В основному, горяни живуть у старих хатинах, або у чумах, як кочівники. Більшість жертв відрізані від води та електрики.

Німецький Червоний Хрест надасть більше інформації, якщо перейти за посиланням - www.drk.de.


Пожертви: 41 41 41

Банк Соціальна економіка

Сортувати код: 370205 00

-         Пожертвувати кощти для потерпілих від землетрусу можнана на сайті:

www.drk.de/onlinespende

 

Зв'язатися  з Прес-службою DRC:


Д-р Дітер Шютц

Тел.: 030 85404 158

schuetz@drk.de

 

Стефані Гровн (Crown)

Тел.: 030 85404161

krones@drk.de

 

Додаткову інформацію для преси можна знайти -

http://www.drk.de/presseinfo


Клацніть тут для виходу на сайт DRC -

http://www.drk.de

 

Фото –

http://directpress.ru/v-mire/18497-zemletryasenie-v-irane-uneslo-zhizni-30-chelovek-800-raneny


Джерело – прес-реліз Німецького Червоного Хреста, м. Берлін, 10 квітня 2013 р., № 22/13


Довідка

В Ірані, 9 квітня, в провінції Бушер на південному заході країни стався землетрус магнітудою 6,3 балу, в результаті якого близько 30 людей загинули, близько 800 отримали поранення. Вогнища землетрусу магнітудою 5,4 і 6,3 знаходилися на глибині 10 кілометрів. Офіційні джерела повідомляють, що в результаті землетрусу значної шкоди було завдано у містах Кенган, Кагі, а також Хормудж, в околицях якого були зруйновані два села. Треба відзначити, що в провінції Бушер приблизно в 100 км від епіцентру поштовхів знаходиться атомна станція, яка за інформацією офіційних джерел не постраждала в результаті землетрусу. В Ірані оголошено триденну жалобу за жертвами землетрусу.

 

Переглядів: 680 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 15:30
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024