Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Квітень » 12 » Новини медицини: пігулки, завдяки яким біблійний вік людини у 150 років, з теорії перейде у практику
13:57
Новини медицини: пігулки, завдяки яким біблійний вік людини у 150 років, з теорії перейде у практику

ТАЄМНИЦЯ  ДОВГОЛІТТЯ  ПРИВІДКРИТА


Британські учені розробляють пігулки, які продовжать життя людини 

до 150 років. Вони можуть з’явитися на ринку у найближчі п’ять років.






Нові ліки зможуть істотно продовжити життя людини, – приблизно до 150 років. Основою препарату стане синтетична версія ресвератрола – речовини, що міститься в червоному вині. Воно підвищує активність одного з білків в організмі людини.

Імовірно, за допомогою нового препарату можна буде уникнути вікових захворювань. Фармацевтична компанія GlaxoSmithKline зараз тестує ліки на хворих діабетом, раком і сердечними недугами.

Препарати із змістом натурального ресвератрола вже є на ринку, розповів лікар-дієтолог, доктор медичних наук, професор Олексій Ковальков: "Речовина ресвератрол міститься у виноградній лозі і виноградних ягодах. І ця речовина, дійсно, відноситься до одних з найсильніших антиоксидантів, що подовжують людині життя. Ця речовина давно присутня в різних фармакологічних препаратах і в різних біологічно активних добавках багатьох фірм. Тому, нічого нового тут немає. Просто, він подовжує життя людині за рахунок того, що нейтралізує дії багатьох процесів, що відбуваються усередині людини, і, тим самим, сприяють продовженню життя”.

Ліки на основі синтетичного ресвератрола можуть з’явитися на ринку в найближчі п’ять років. Фармацевти працюють над штучними аналогами цього з’єднання, оскільки в натуральних продуктах його зміст украй мало.


Джерело - http://lacruax.com/pigulki-yaki-prodovzhat-zhittya-do-150-rokiv/

 

Переглядів: 927 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 11:21
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024