Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Квітень » 20 » Українсько-польський симпозіум «Досвід, реалії та перспективи розвитку систем охорони здоров’я» у Львові
08:55
Українсько-польський симпозіум «Досвід, реалії та перспективи розвитку систем охорони здоров’я» у Львові

ПЛІДНЕ  ПАРТНЕРСТВО

 

Упродовж трьох днів, з 17 до 19 квітня, у Львові проходив українсько-польський симпозіум «Досвід, реалії та перспективи розвитку систем охорони здоров’я».





Перше пленарне засідання відкрили професор, д. мед. н. Олег Любінець, завідувач кафедри організації і управління охороною здоров’я ФПДО ЛНМУ ім. Данила Галицького та професор, д. мед. н. Альфред Овоц, президент Польського Товариства соціальної медицини і громадського здоров’я.


З вітальним словом виступив професор Олег Любінець, який подякував організаційному комітету міжнародного симпозіуму за підготовку заходу, привітав гостей міста та побажав усім учасникам плідної праці.

Від імені польської сторони виступив професор Альфред Овоц, який нагородив Олега Любінця - професора, завідувача кафедри організації і управління охороною здоров’я медаллю Вітольда Ходжка, першого Міністра охорони здоров'я і добробуту Польщі. Адже, відкриття симпозіуму співпало із святкуванням 25-річчя створення кафедри організації і управління охороною здоров’я ФПДО ЛНМУ ім. Данила Галицького.

Про європейську політику здоров’я розповіла професор Люблінського медичного університету Тереза Бернадетта. Зокрема, вона розповіла від чого залежить якість життя, глобальні чинники ризику та стратегія політики здоров’я Польщі.


Галина Потьомкіна, к.мед.н., доцент кафедри клінічної імунології та алергології ЛНМУ ім. Данила Галицького розповіла про стан та перспективи розвитку клінічної імунології та алергології в Україні.

Доктор медицини Варшавського медичного університету Маріуш Гуйскі поділився досвідом використання співпраці медіа і громадського здоров’я в Польщі.

Друге пленарне засідання відбулось у Палаці мистецтв в рамках XIX Львівського медичного форуму ГалМЕД: «Здоров’я і довголіття» за участю  Тетяни Грузєвої, проф. Київського національного медичного університету ім. О. Богомольця та польських колег. Тема її доповіді: «Нова європейська політика в охороні здоров’я: «Здоров’я – 2020»: регіональний і національний контекст».

Учасники симпозіуму продовжили свою роботу в тематичних секціях з питань охорони здоров’я та міжнародної співпраці.

 

Прес-служба

Департаменту охорони

здоров'я ЛОДА

 

Фото – www.guoz.lviv.ua

Джерело - http://guoz.lviv.ua/ukr/news/lvivnews/2600.html

 

Переглядів: 859 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 19:39
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024