Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Травень » 9 » 8 травня – урочистості у Німецькому Червоному Хресті у день 150 - річного ювілею Товариства
04:12
8 травня – урочистості у Німецькому Червоному Хресті у день 150 - річного ювілею Товариства

НОВИЙ  САЙТ


У Всесвітній День Червоного Хреста і Червоного 

Півмісяця, 8 травня, на ознаменування 150-річчя 

Червоного Хреста, у Берліні  пущено у дію сайт 

ювілейної кампанії «150 років всенародної любові».











Ця висока честь випала президентові Німецького Червоного Хреста д-ру Рудольфу Сайтерсу і  топ-моделі Барбарі Мейер, видатній прихильниці Червоного Хреста (Next Top Model в Німеччині 2007), які закликали населення Німеччини до волонтерської роботи.

Знаменна подія відбулася в офісі Червоного Хреста, який обслуговує район асоціації Берлін-Веддінг (Berlin-Wedding).

Д-р Рудольф Сайтерс (Seiters) сказав: "Ми хочемо, щоб справа, розпочата нами сьогодні, викликала широку кампанію наслідування в усій Німеччині. Готовність допомогти своєму народові - це шляхетно. Навіть сьогодні багато соціальних послуг в Німеччині є можливими тільки завдяки підтримці добровольців. Враховуючи старіння населення, ми будемо мати потребу в них більше, ніж будь-коли ".

Ювілейна кампанія за допомогою сайту залучатиме людей, котрі щодня звертатимуться з пропозиціями про допомогу Німецькому Червоному Хресту в різних якостях, чи то помічника, чи члена Товариства, чи просто донора. Мета акції - надихнути людей, що співчувають Німецькому Червоному Хресту, до волонтерської роботи.

Фото-модель Барбара Мейер (Barbara Meier), яка є донором крові, наголосила: «Хто хоче проявити милосердя до постраждалих, може тепер це легко і просто зробити. Вам запропонують вибір: стати або донором крові, або рятувальником в якості волонтера за кордоном, або зробити пожертви постраждалим в районах стихійних лих. Німецький Червоний Хрест допоможе вам зробити правильний вибір, щоб ви вповні змогли проявити своє милосердя до інших ".

Починаючи з кінця травня, з Берліна вирушить у подорож по Німеччині величезний червоний  автофургон. Його можна буде побачити на станціях Ipad. Тут можна буде зіграти свою гру типу "помічник Червоного Хреста", і отримати рекомендації фахівців, у якій якості вам найкраще приєднатися до волонтерського руху Червоного Хреста. У модулі коробки, змонтованої на відкритому майданчику, відвідувачі зможуть випробувати усі свої почуття, щоб знайти ті з них, які притаманні волонтерам Червоного Хреста Німеччини, котрі допомагають нужденним людям в усіх куточках світу.

Діяльність Німецького Червоного Хреста в ювілейному році буде підтримуватися загальнонаціональним автоклубом «Альянс» (Allianz) і авто концерном «Фольксваген» (Volkswagen), офіційними партнерами Товариства у ювілейному році. Обидва партнери прагнуть до зміцнення волонтерства та соціальної активності.

Фотографії для початку агітаційної кампанії нового сайту доступні для завантаження на сайті Німецького Червоного Хреста у рубриці «фотоархіви».

Контакти прес-служби Німецького Червоного Хреста:

доктор Дітер Шютц

тел.: 030 85404 158,

мобільний тел.: 0162 200 2029

schuetz@drk.de

 Гудрун Грейлінг (Greiling),

тел.: 030 85404 564

greilingg@drk.de

Натисніть тут для виходу на сайт  Червоного Хреста Німеччини 

http://www.drk.de/


На знімку:

Президент Німецького Червоного Хреста д-р Рудольф Сайтерс (Seiters) і топ-модель Барбара Мейер у Всесвітній День Червоного Хреста 2013 року, запускають у дію перший сайт Червоного Хреста, призначеного для агітаційної кампанії "150 років всенародної любові".

 Фото: Handelmann

Джерело: прес-реліз Німецького Червоного Хреста від 8 травня 2013 р., м. Берлін, № 30/13

 

Переглядів: 660 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 23:01
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024