Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Травень » 11 » У Львівській міській раді з нагоди 757-річчя Львова пройшли урочисті збори: сотенний УПА - Почесний громадянин Львова
21:35
У Львівській міській раді з нагоди 757-річчя Львова пройшли урочисті збори: сотенний УПА - Почесний громадянин Львова

ВШАНУВАННЯ ГІДНИХ



11 травня у Львівській міській раді з нагоди

757-річчя Львова пройшли урочисті збори за 

участю влади, почесних львів'ян, дипломатів,

духовенства.







Урочиста церемонія вшанування гідних відбулася у залі засідань Львівської міської ради.




 Відзнаку ""Почесний громадянин Львова" за визначний внесок у національне відродження України отримав  

сотенний УПА Мирослав Симчич.



 

Мер Андрій Садовий (на знімку - справа) вручив відзнаку "Львів'янин року"  колекціонеру, громадському діячеві, 

співорганізатору  Інституту  колекціонерства українських мистецьких пам'яток при Науковому товаристві

ім. Шевченка Івану Гречку.

 

 "Шляхетною львівською родиною" визнано цьогоріч родину Горинів-Мацелюхів – за національне відродження і становлення української державності, збереження, продовження та створення традицій наукового, мистецького та культурного середовища Львова.

Також Андрій Садовий вручив "Золотий герб міста Львова" директору компанії "Плантпол-Україна" Ержику Мартинову, гендиректору КУА "Оптіма-Капітал" Віталію Ломаковичу, директору ВАТ "Троттола" Ярославу Рущишину.

"Почесний знак Святого Юрія" отримали парох храму Вознесіння ГНІХ УГКЦ з нагоди 70-річчя з дня народження та 30-ліття служіння Церкві о. Олексій Васьків, ключар Свято-Покровського Кафедрального собору УПЦ КП з нагоди 40- річчя служіння о.Павло Кочкодан, а також Роман Солтис – член ГО "Спільнота "Лярш-Ковчег".

Окрім цього, подяки і дипломи міського голови вручили активним львів'янам: двірникам, лікарям, пожежникам, тренерам, правоохоронцям, митцям, освітянам тощо.

 Зокрема нагороджено:

 

 -           Володимира Лабенського – начальника Міжобласної багатопрофільної лікарні при Львівському слідчому ізоляторі Управління Державної пенітенціарної служби України у Львівській області, за багаторічну працю, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди 15-ї річниці утворення Державної пенітенціарної служби України.

 

 -           Олега Гладчука – провідного інженера відділу договорів, зовнішньоекономічної діяльності та охорони довкілля, за особистий внесок у сфері охорони довкілля, з нагоди професійного свята – Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України, а також з нагоди Дня міста.

 

 -           Василя Мончака – командира відділення 29-ої державної пожежно-рятувальної частини 1-го державного пожежно-рятувального загону Головного територіального управління  МНС України у Львівській області, за сумлінне виконання службових обов’язків під час захисту населення від надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру у Львові та з нагоди Дня міста.

 

 -           Мар’яну Ометюх – керівника гуртка молодіжного центру Львівського інституту банківської справи Університету банківської справи НБУ, за активну громадську позицію та розвиток молодіжних проектів та з нагоди Дня міста.

 

 -           Анфісу Почкалову – бронзову призерку чемпіонату світу з фехтування за вагомий внесок у розвиток спорту у Львові та з нагоди  Дня міста.

 

 -           Василя Савчина – завідувача міжлікарняного опікового відділення «Центр термічної травми та пластичної хірургії» комунальної 8-ї міської клінічної лікарні, за надання швидкої, якісної медичної допомоги, вагомий внесок у розвиток охорони здоров’я у Львові та з нагоди Дня міста.

 

 -           Володимира Дукача – прапорщика міліції, інспектора патрульної служби батальйону патрульної служби при Львівському міському управлінні ГУМВС України  у Львівській області, за сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий внесок у забезпечення охорони правопорядку у Львові та з нагоди Дня міста.

 

 -           Ігоря Теличина – старшого учителя, спеціаліста вищої категорії, учителя фізики та астрономії Львівського фізико-математичного ліцею при Львівському національному університеті імені Івана Франка, за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток освіти у Львові  та з нагоди Дня міста.

 

 -           Ірину Процик – керівника відділу інформації радіо FM Галичина, за активну громадську позицію, об’єктивне висвітлення проблем  мешканців Львова та з нагоди Дня міста.

 

 -           Орисю Росу – оператора печей Львівського  хлібзаводу №5 ДП Концерн Хлібпром ПАТ, за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток харчової промисловості у Львові та з нагоди Дня міста.

 

 -           Надію Цицу – двірника  ЛКП «Старий Сихів», за багаторічну сумлінну працю на благо громади Львова та з нагоди Дня міста.

 

 -           Олега Цигилика – художнього керівника Львівського муніципального хору «Гомін», за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток хорового мистецтва у Львові та з нагоди 10-річчя створення колективу.

 

 -           Валентину Банас – директора ПП «Каретний двір», за активну громадську позицію, вагомий внесок у розвиток туризму та промоцію Львова та з нагоди Дня міста.

 

 -           Зенона Колобича – художнього керівника ансамблю народного танцю «Горицвіт», за активну громадську позицію, вагомий внесок у розвиток хореографічного мистецтва у Львові та з нагоди Дня міста.

 

 Дипломами міського голови відзначили:

 

 -           Громадську організацію «Незабутня Квітка» за вагомий внесок у розвиток соціальних ініціатив, реалізацію мистецьких  проектів у Львові та з нагоди Дня міста.

 

 -           Колектив Львівської міської молодіжної громадської організації «Мистецька майстерня «Драбина» за реалізацію проекту «ІІІ Фестиваль сучасної драматургії «Драма.UA», вагомий внесок у розвиток мистецьких  проектів у Львові та з нагоди Дня міста.

 

 -           Колектив громадської організації «Життя без залежності» за реалізацію проекту «Зростай без залежності!», вагомий внесок у розвиток суспільних  проектів у Львові та з нагоди Дня міста.

 

 -           Колектив Львівської дитячо-юнацької спортивної школи «Енергетик» за вагомий внесок у розвиток спорту, промоцію здорового способу життя серед молоді Львова та з нагоди Дня міста.

 Традиційно урочисті збори завершили гімном "Боже Великий Єдиний".

 Нагадаємо, сьогодні з нагоди 757-річчя Львова пройшла святкова хода. Близько двох тисяч учасників дійства пройшли центральними вулицями Львова під музику оркестрів та барабанний бій. Фото, відео. Опісля над львівською ратушею підняли прапор міста.

Також у місті проходить День батяра та традиційний музичний фестиваль "Флюгери Львова".

 

Фото прес-служби Львівської міської ради.

Джерело - http://zaxid.net/home/showSingleNews.do?sotenniy_upa_stav_pochesnim_gromadyaninom_lvova&objectId=1284729

Переглядів: 721 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 20:53
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024