Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Травень » 30 » Міністерство соціальної політики прийняло позитивне рішення щодо 561 заявки про визнання гуманітарною допомогою
09:30
Міністерство соціальної політики прийняло позитивне рішення щодо 561 заявки про визнання гуманітарною допомогою

ДВОЗНАЧНІСТЬ  ЗАВЕРШУЄТЬСЯ        

На останньому засіданні узгоджувальної наради представників центральних органів виконавчої влади з визнання вантажів гуманітарною допомогою було ухвалено позитивне рішення щодо 38 авто та 29 вантажів. Про це повідомив заступник Міністра соціальної політики - керівник апарату В’ячеслав Коломієць. Він зазначив, що станом на 29 травня статус гуманітарної допомоги вже одержав 561 вантаж з 985, щодо яких надійшли звернення.

«На останньому засіданні позитивне рішення щодо визнання гуманітарною допомогою одержали 38 автомобілів та 29 вантажів. Загалом же гуманітарною допомогою вже визнано 561 вантаж: 143 автомобілі, 410 вантажів та 8 грошових надходжень, про що є відповідні накази Міністерства, які розміщені на нашому офіційному сайті», - сказав В’ячеслав Коломієць. 

Зокрема, за словами В’ячеслава Коломійця, відповідно до останнього наказу Мінсоцполітики обласні організації Товариства Червоного Хреста України отримали автомобіль швидкої допомоги Volkswagen T3, одяг та взуття, кухонне та інше побутове приладдя, Виноградівська районна лікарня від французького донора одержала меблі, ліжка та інвалідні візки, а Комунальна установа «Чернігівський дитячий будинок-інтернат» Запорізької обласної ради одержала дитячі іграшки, постільну білизну та солодощі.

Загалом же, за його словами, до Міністерства надійшло 985 звернень, з яких 304 повернуто на доопрацювання заявникам, 102 - опрацьовуються фахівцями Мінсоціполітики. Крім того, на погодженні в інших центральних органах виконавчої влади на даний час перебувають ще 18 звернень. Водночас заступник Міністра зауважив, що завдяки новому порядку взаємодії центральних органів влади щодо визнання вантажів гуманітарною допомогою процес їх оформлення значно пришвидшився.

«Тепер протягом 3-5 днів ми отримуємо зауваження від інших органів влади та ухвалюємо рішення у 10-денний термін. Однак ми звернулися до наших колег з інших відомств із проханням, щоб вхідній кореспонденції з питань гуманітарних вантажів надавали пріоритет при оформленні, і щоб вона в першу чергу доходила до виконавців. Тоді розгляд і погодження питань «гуманітарки» відбуватиметься ще більш оперативно», – підкреслив В’ячеслав Коломієць.

Прес-служба Міністерства соціальної політики


Оригінал повідомлення розміщено на сайті - 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/news_article?art_id=246381306&cat_id=244276429


Переглядів: 797 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 14:49
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024