Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Червень » 7 » Увага – досвід: вечірка «Життя без ВІЛ!» у клубі Woodstock з групою «Freedom» у м. Світловодську, що на Кіровоградщині.
10:58
Увага – досвід: вечірка «Життя без ВІЛ!» у клубі Woodstock з групою «Freedom» у м. Світловодську, що на Кіровоградщині.

МУЗИКОЮ  ЗДОЛАТИ  ЛИХО

  

  На сайті Світловодської МО ТЧХ України 

  розміщено звіт про те, як там борються з 

  епідемією ВІЛ/СНІДу.  До вашої уваги

  репортаж Віталія Асауленка із агенції 

  «Світловодськ інформ» з концерту, 

  присвяченого боротьбі з чумою "ХХІ

  століття".




Аж із Луцька «звалився» до світловодського рок-клубу «Woodstoсk» гард-блюзовий квартет «Freedom», що у перекладі з англійської на солов’їну означає «Свобода» – з такої далечини до цього культурницького закладу рокери ще не приїздили. Що, безсумнівно, підтверджує високий рейтинг світловодського рок-клубу у рокерських колах Неньки-України. А також – послідовну і вірну маркетингову політику нинішньої господині «Вудстока» пані Юлії…




І хоча «фрідомці» світили, як-то кажуть, відбитим світлом, тобто, власних пісень у них вкрай обмаль – безсмертні, перевірені часом рок-хіти у їхньому виконанні, звучали на досить високому рівні – «Whitesnake», «Led Zeppelin», «Deep Purple», «Doors» тощо… Переспів пісень цих мега-рок-команд протягом майже двох годин приніс справжню насолоду гостям рок-клубу.




Між іншим, можна стверджувати, що рок цього недільного вечора, 26 травня, поєднав різні віки – окрім «безвусої» волосатої молоді, до «Вудстока» прийшли і представники більш старшої генерації, які, власне кажучи, виросли на піснях західних рок-команд у непрості заморалізовані совєтські часи, коли за прослуховування «враждєбних пєсєн» можна було вилетіти із комсомолу і отримати тавро неблагонадійного.



Не випадково серед останніх було помічено і юристів, і бізнесменів та інших успішних людей, що, безумовно, підтверджує тезу про те, що рок-музику сприймають люди, як правило, з високим інтелектуальним рівнем. Між іншим, на концерті розважалось і подружжя Сергія та Тетяни Буравцевих. Пан Сергій, як відомо, є головою міської організації «Червоного Хреста України». Але він не лише «відтягувався» з красунею-дружиною під рок – разом із іще двома молодими волонтерами, нагадуючи молоді про небезпечність випадкових статевих зв’язків, роздавали презервативи. 




Отже, нехай живе «Freedom»!




Фото – Світловодської МО ТЧХ України

Джерело - http://redcross.pp.ua

Переглядів: 607 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 12:29
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024