Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Червень » 7 » Офіційні вісті: на засіданні обласної комісії з питань ТЕБ і НС обговорили аварійність автодороги Львів-Тернопіль
16:16
Офіційні вісті: на засіданні обласної комісії з питань ТЕБ і НС обговорили аварійність автодороги Львів-Тернопіль

МАГІСТРАЛЬ  ЕКЗАМЕНУЄ


Перший заступник голови Львівської ОДА Богдан 

Матолич сьогодні, 7 червня, провів позачергове 

засідання обласної комісії з питань техногенно-

екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.








Учасники засідання розглянули питання щодо стану автомобільної дороги державного значення Н-02 Львів-Тернопіль, а також обговорили вжиття усіх необхідних заходів для недопущення виникнення на цій ділянці надзвичайних ситуацій, пов’язаних з аваріями на автодорожньому транспорті.

Зазначимо, що за результатами розгляду, стан автомобільної дороги Львів-Тернопіль було визначено як вкрай незадовільний. На думку членів комісії, така ситуація із автодорогою державного значення призводить до значного ризику виникнення резонансних надзвичайних ситуацій, пов’язаних з аваріями, у тому числі під час перевезення хімічно небезпечних, легкозаймистих та вибухонебезпечних вантажів та здійснення пасажирських перевезень.

Також Комісія відзначила, що траса Н-02 Львів-Тернопіль сприяє зриву графіку руху пасажирського автотранспорту у міжміському та приміському сполученні, несвоєчасному наданню послуг мешканцям Львівської області та інших областей України. Окрім цього, це також призводить до несвоєчасного виконання завдань за призначенням бригадами швидкої медичної допомоги, аварійно-рятувальними підрозділами Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області, аварійними бригадами ПАТ "Львівгаз” і ПАТ "Львівобленерго”.

Відтак було визначено ряд завдань відповідальним службам для зменшення ризику виникнення надзвичайних ситуацій. Службі автомобільних доріг у Львівській області, яка відповідно до Закону України "Про автомобільні дороги” відповідає за утримання автомобільних доріг загального користування в області, та причетним обласним спеціалізованим службам цивільного захисту доручено вжити невідкладних заходів щодо зменшення ризику виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з аваріями на автодорожньому транспорті, на автомобільній дорозі державного значення Н-02 Львів-Тернопіль.

Також обласна Комісія доручила відповідальним службам підготувати звернення до центральних органів виконавчої влади щодо виділення додаткових коштів для проведення капітального ремонту зазначеної автодороги.

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело – сайт ЛОДА 

Переглядів: 627 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 06:54
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024