Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Червень » 12 » Увага – досвід: на Вінниччині відбулось свято "Повір у себе" за участю Червоного Хреста
21:45
Увага – досвід: на Вінниччині відбулось свято "Повір у себе" за участю Червоного Хреста

ФЕСТИВАЛЬ ТВОРЧОСТІ І РІВНИХ МОЖЛИВОСТЕЙ

 

Вже традиційно на Вінниччині відбувся 

обласний фестиваль творчості і талантів 

дітей та молоді з особливими потребами 

«Повір у себе».

 





Урочисте нагородження учасників ХХІ обласного фестивалю творчості і талантів дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе» відбулося 4 червня у Вінницькому обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. М. Садовського.




Цього року в обласному Фестивалі брало участь 135 осіб дітей та молоді до 35 років, в яких попри життєві негаразди живе наснага творити. У свої прекрасні вироби вони вклали частинку своєї трепетної душі.




ХХІ обласний фестиваль творчості і талантів дітей та молоді із  особливими потребами «Повір у себе» розпочався 23 травня з відкриття у обласному краєзнавчому музеї виставки робіт усіх його учасників. Відвідувачі виставки мали можливість ознайомитися з понад 500 роботами учасників. Серед них - твори образотворчого, декоративно-прикладного мистецтва, вироби з паперу, різні дизайнові композиції з використанням природного матеріалу, м`які та в`язані іграшки, одяг, листівки, сумки, прикраси, вироби з дерева, архітектурні композиції, фото, а також літературні твори. Усі глядачі, які познайомилися з роботами, що були представлені на виставці в музеї, мали можливість віддати свій голос за учасника, роботи якого найбільш сподобались. У голосуванні взяли участь 1044 глядачів виставки. Кожен з переможців голосування отримав більше, ніж 25 голосів.




Вже стали постійними учасниками Фестивалю вихованці центрів соціально-психологічної реабілітації, роботи яких і в цьому році були представлені на виставці. За постійний пошук інноваційних форм і методів роботи з дітьми та молоддю з інвалідністю, реалізації їх талантів та за багаторічну участь у Фестивалі «Повір у себе» пам`ятні відзнаки, подарунки та дипломами ХХІ фестивалю отримали 5 центрів соціально-психологічної реабілітації області та центр реабілітації дітей-інвалідів «Промінь».




Після нагородження всі учасники заходу переглянули святкову виставу, яку підготували актори Вінницького обласного академічного українського музично-драматичного театру ім. М. Садовського.

В урочистостях з нагоди завершення фестивалю також взяв участь віце-президент НК ТЧХ України, голова Вінницької обласної організації Товариства Червоного Хреста України  Сергій Андрійович Глухенький і нагородив юних учасників фестивалю спеціальними призами.

 

Фото - www.myvin.com.ua

Джерело –

http://www.myvin.com.ua/ua/news/stuff/21303.html

 

 

 

Переглядів: 654 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 11:53
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024