Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Червень » 17 » Проти стихії – міжнародне партнерство: допомога МФ ТЧХ і ЧП постраждалим від граду у Вірменії
01:40
Проти стихії – міжнародне партнерство: допомога МФ ТЧХ і ЧП постраждалим від граду у Вірменії

МІЖНАРОДНА  ДОПОМОГА



 У результаті травневого градобою, що стався 12 травня в Армавірській області 

 Вірменії,  постраждало 46 сільських громад, де проживає 12800 сімей. Загальний

 збиток від граду оцінюється в 25 млрд. драмів або близько 60 млн доларів.







За участю Армавірської обласної організації Вірменського Товариства Червоного Хреста була створена група реагування на стихійне лихо, яка здійснила оперативну оцінку розмірів шкоди, видів необхідної допомоги і визначила найбільш уразливі групи населення. З урахуванням отриманих результатів оцінки шкоди від градобою, ТЧХ Вірменії, звернувся до Фонду реагування на надзвичайні ситуації Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця з проханням про надання гуманітарної допомоги 7131 сім'ям із 14 сільських громад, які зазнали 100%-них збитків від граду.

Кошти, які будуть надані в рамках гуманітарної допомоги у розмірі 100 млн. драмів або 224 400 швейцарських франків, підуть на надання комплектів харчування та гігієнічних приладдя для 4000 чоловік. Вміст кожного пакету розраховано на задоволення потреб у продовольстві і гігієнічних матеріалах родин протягом трьох місяців.

Про це повідомляється у новинах від 14 червня на офіційному сайті Вірменського Товариства Червоного Хреста. Розподіл гуманітарної допомоги розпочнеться з першого тижня липня, передає Arka.am.

Як повідомляв "Кавказький вузол", у червні уряд Вірменії прийняв рішення про виплату одноразових грошових компенсацій соціально незахищеним мешканцям найбільш постраждалих від граду сів Армавірської області. Загальна сума одноразової допомоги становить 80 млн драмів, або майже 193 тис. доларів. Кожній сім'ї буде виплачено близько 50 тис. драмів, або 120 доларів.

Також влада Вірменії прийняли рішення не стягувати податки з жителів тих громад, посіви яких загинули від граду. Крім того, селянам було обіцяно компенсувати насінням втрати врожаю виограду.

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://www.kavkaz-uzel.ru/articles/225744/

 

 

 

 

 

Переглядів: 700 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 02:53
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024