Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Червень » 19 » Зірки шоу-бізнесу і Червоний Хрест: сім"я німецької поп-співачки Жанетт Бідерман жертвує 50 тисяч Євро дітям у Перу
22:54
Зірки шоу-бізнесу і Червоний Хрест: сім"я німецької поп-співачки Жанетт Бідерман жертвує 50 тисяч Євро дітям у Перу

ВИГРАШ  - БЕЗПРИТУЛЬНИМ  ДІТЯМ


У п'ятницю ввечері, 14 червня, співачка і телеведуча Жанетт Бідерман, яка є багаторічним послом доброї волі Червоного Хреста Німеччини у Латинській Америці, разом з чоловіком Йоргом Вейсельбергом завершила участь у грі  на першому шоу-каналі Німеччини «Мій супруг – потенціальне випробування».







Сім'я співачки перемогла на конкурсі і одержала приз 50 тисяч Євро. Ці кошти переможці пообіцяли пожертвувати

на користь безпритульних дітей у Лімі, столиці Перу.

  


Президент Німецького Червоного Хреста д-р Рудольф Сайтерс наголосив: "У найбільших і найбідніших районах Ліми багато проживає сімей без даху над головою. Замість того, щоб ходити в школу, діти живуть на вулиці, бо інакше сім'я не зможе вижити. Фатальне порочне коло, ми влаштували долю понад 200 дітей. Жанетт Бідерма підтримує нашу роботу у Лімі, зокрема у Центрі "Las Luces" з 2004 року регулярними пожертвуваннями. За це ми їй дуже вдячні. "



"Las Luces" - це центр денного перебування в Лімі, зокрема у її районі Сан-Хуан-де-Лурінганчо (Luringancho) де проживає 20 000 дітей на вулиці, які рідко або взагалі не відвідують школу. У співпраці з 14 школами вони можуть отримати освіту у центрі "Las Luces", навчатись на практичних курсах з кулінарії, садівництва. Крім того, тут є різні популярні спортивні споруди.




Жанетт запровадила тут вивчення мистецтва, танців, театру і  музики, що породжує у душах дітей впевненість у собі, що дуже важливо для і підлітків, яким треба мужніти, щоб боротися за краще майбутнє.




Жанетт Бідерман займається з дітьми у Лімі протягом десяти років в якості посла доброї волі Німецького Червоного Хреста. За це у 2012 р. її нагородили орденом "За заслуги".



Додаткові відомості про Жанетт Бідерман (Jeanette Biedermann) можна знайти за адресою -  www.drk.de / Бидерман . Посол доброї волі – на відеоролику до 150-річчя Червоного Хреста -   www.150jahre.drk.de

Додаткову інформацію можна отримати у прес-службі Німецького Червоного Хреста, зокрема:

Дітер Шютц 

тел.: 030 85404158 (моб. тел.: 0162 200202

schuetz@drk.de 

Стефані Кровн

Тел.: +030 85404161 

krones@drk.de


Фото – www.drk.de/biedermann

Джерело – прес-реліз Німецького Червоного Хреста від 15 червня 2013 р., м. Берлін, № 043/13

Переглядів: 679 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 14:00
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024