Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Липень » 2 » Червоний Хрест Німеччини і фанати жіночого футболу у боротьбі з наслідками повені
19:25
Червоний Хрест Німеччини і фанати жіночого футболу у боротьбі з наслідками повені

ФУТБОЛ  СТИМУЛЮЄ ДО ПОЖЕРТВ 


 

 На мюнхенському стадіоні Allianz Arena 29 червня 

 відбувся матч між жіночими футбольними

 збірними Німеччини і Японії. Щоб придбати квиток 

 на матч, треба було зателефонувати у Німецький   

 Червоний Хрест або у Спілку Футбольної Федерації 

 (DFB), і зробити пожертвування для постраждалих 

 від повені.

 






Фанати футболу мали можливість зі своїх мобільних телефонів швидко і легко відправити по 5 Євро пожертв за допомогою SMS. З них, 17 центів йшло на оплату послуг зв'язку, а 4,83 Євро – у скарбничку Червоного Хреста. Таких посилань було зроблено 81190.

 

Президент Німецького Червоного Хреста д-р Рудольф Сайтерс (Seiter) каже: «Втрата будинку є лихом для кожного із постраждалих. Масштаби руйнувань - величезні. Люди, як і раніше, потребують нашої допомоги. Це добре, що у нас є сильні і надійні партнери з DFB та її жіноча футбольна  команда".




Менеджер національної жіночої збірної Фітчен додає: «Це дуже важливий моральний вчинок для нас: зробити щось вагоме для людей, які так страждають від наслідків повені".



 

Пожертвування будуть використані для постраждалих від повені, особливо у таких землях, як: Баварія, Саксонія та Саксонія-Ангальт. Мобільна психосоціальні група  підтримки Червоного Хреста і зараз працює в найбільш постраждалих від високої води містах, щоб повернути людям  емоційну рівновагу і дати кілька слушних порад про те, як звертатися за фінансовою допомогою.

 

 Сотні компенсаційних виплат (Bautrocknern) були надані Червоним Хрестом постраждалим, щоб вони зробили вдома необхідний ремонт, і їх житло знову стало придатним для проживання. Хто втратив хатні речі, той має змогу звернутися за компенсацією для покупки нових товарів для дому, а також придбання одягу, взуття, предметів побуту. Видають її регіональні відділення Червоного Хреста Німеччини зі своїх місцевих банківських рахунків. Співробітники виїздять на місця, складають акти обстежень і тут же розглянути питання про необхідність надання матеріальної допомоги.


Футбольна Федерація (DFB) і Німецький Червоний Хрест мають  давні усталені традиції у своїй благодійній співпраці. З нагоди 150-річчя Товариства, вони домовилися ще на початку цього року про інтенсивну співпрацю з метою взяти у центр уваги, - надання першої домедичної допомоги в спорті, - залучивши до вирішення цієї проблеми широкі кола  громадськості.

 

У фан-фесті перед міжнародним футбольним матчем жінки баварського Червоного Хреста і Червоного Хреста Служба переливання крові були задіяні на площі перед стадіоном  у пропагандистській акції, під час якої глядачам дали змогу оглянути мобільну лабораторію на колесах по забору донорської крові, а також познайомитися з елементарними навиками  надання першої долікарської допомоги.


 

Представники двох регіональних товариств Червоного Хреста Німеччини були учасниками передачі на дитячому телеканалі KIKA, де прозвітували про свою діяльність під час повені, а також подякували своїм юним помічникам за надану посильну допомогу у цей складний час.

 

Рахунок для пожертвувань:

41 41 41

банк соціальної економіки

BLZ 370205 00

теги: Повінь

 

- Онлайн пожертви: www.drk.de / пожертву онлайн

 

 

Контакти з прес-службою ДРК:

 

д-р Дітер Шютц

тел.: +030 85404158

schuetz@drk.de

 

Гудрун Грейлінг (Greiling)

Тел.: +030 85404564

greilingg@drk.de

 

Фото – www.drk.de

 

Джерело – прес-реліз Німецького Червоного Хреста № 045/13

 

Оригінал статті див. за адресою:

http://www.drk.de/news/meldung/7796-drk-und-frauen-nationalmannschaft-rufen-zu-sms-spenden-fuer-die-flutopfer-auf.html

 

 

Переглядів: 619 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 06:06
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024