Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Липень » 5 » У Львові відкривається виставка молодих художників «У вічі випадковості» під егідою SLAVA FROLOVA – GROUP
08:01
У Львові відкривається виставка молодих художників «У вічі випадковості» під егідою SLAVA FROLOVA – GROUP

МИСТКИНЯ-МЕЦЕНАТ


5 липня у Львівському Палаці мистецтв відкриється виставка робіт проекту Слави Фролової на підтримку молодих українських художників України SLAVA FROLOVA – GROUP, повідомляють організатори.

 



                                                                                        На знімку: Слава Фролова на відкритті Західного крила 

                                                                                         SLAVA FROLOVA – GROUP 22 березня п.р. у Львові

 

У проекті задіяні такі художники: Анна Атоян, Оксана Була, Алла Волобуєва, Аліна Гаєва, Марта Грицик, Володимир Грицик,Сергій Декалюк, Ірина Дзиндра, Лілія Добровольська, Марія Довганик, Сергій Западня, Ірина Качкалда, Андрій Кальков, Анжеліка Кісмеліца, Сергій Кононов, Інна Козак, Богдан Кухарський, Ганна Кисла, Ірина Максимова, Марія Матієнко, Владислав Новаковський, Надія Онищенко, Лесь Панчишин, Олександр Петровський, Сергій Піскунов, Олексій Путря, Денис Ратушний, Яна Рациборинська, Петро Сметана, Максим Рябчун, Lizave, Віктор Сторожук, Микола Ступінський,Надія Тенетко, Костянтин Терещенко,Альона Токовенко, Олена Трубіна, Михайло Тимчук, Роксолана Худоба, Ірина Хемич, Ярко Філевич, Ольга Чигрик, Інга Ющенко, Олена Ястреб, Євгеній Якшин.

 

 У межах вечора відбудеться експозиція робіт молодих авторів проекту з усієї України, знайомство зі самими художниками, музичний супровід українського гурту «Патриція». Преса матиме змогу поспілкуватися з молодими авторами та організаторами заходу.

 Програма заходу:

 18:30 – 19:00 – акредитація преси. Форма акредитації.

 19:30 – привітальне слово від засновниці проекту Слави Фролової

 20:00 – виступ гурту «Патриція»

 10 місяців тому Слава Фролова запустила свій новий проект на підтримку молодих художників України SLAVA FROLOVA – GROUP.

 

 Основна ідея проекту – це підтримка молодих, маловідомих, проте талановитих художників, які хочуть присвятити себе лише мистецтву, їх просування, популяризація, виставкова діяльність. З іншого боку, це створення нового для України формату арт-менеджменту. У планах – активна взаємодія з наявними арт-центрами, проектами і культурними подіями країнами, ближнього і дальнього зарубіжжя.

 

 Наразі SF-G активно займається виставковою діяльністю, а також проводить масштабний національний сезонний проект Арт-Пікнік, який знайомить суспільство з новим форматом культурного відпочинку, де щомісяця у трьох павільйонах будуть змінюватись експозиції і знайдеться місце всім учасникам SF-G, яких уже понад 350 осіб.

 

 Палац мистецтв – найактивніший осередок культурно-мистецького життя Львова. Упродовж року у приміщеннях виставкового комплексу відбувається близько 200 мистецьких та ділових заходів, презентацій та зустрічей. Львівський палац мистецтв започаткував спільні міжнародні заходи, які щороку збирають велику кількість відвідувачів та внесені до переліку найкращих культурних заходів міста, на яких варто побувати. Це «Львівська Шевченкіана», перший Львівський фестиваль «Ляльковий світ», фестиваль флюоромистецтва «Львів Люмінес», Міжнародний фестиваль короткометражних фільмів «WIZ-ART», фестиваль мистецьких фільмів «Артхаус Трафік», різдвяний благодійний соціальний проект взаємодопомоги «Сніжність» та солодкий конкурс «Медівникове містечко».

Фото - з відкритих джерел в Інтернеті, зняті 22 березня на презентації Західного крила SLAVA FROLOVA – GROUP  у Львові

 Джерело: 

http://zaxid.net/home/showSingleNews.do?u_lvovi_proyde_vistavka_molodih_hudozhnikiv_u_vichi_vipadkovosti&objectId=1288564

Довідка:


Слава Фролова - народилася в Одесі 9 червня 1976 року, в родині моряка. З дитинства захоплювалася мистецтвом , тому самостійно записалася в студію образотворчого мистецтва ім. Яші Гордієнка при Одеському Палаці Піонерів . Потім вступила до дитячої художньої школи №1 ім. К.К. Костанді, де серйозно захопилася скульптурою. Початкову освіту отримала в середній школі-гімназії № 9. У 1992 році Слава Фролова вступає в ОГХУ ім. М.Б. Грекова на факультет скульптури .

З 1993 року працює в одеській телерадіокомпанії «ТРК Глас» в якості радіоведучої на радіостанції, що входила до складу телерадіокомпанії "Глас" - "Europa Plus". Вже 1995 року очолила студію з виробництва реклами і телепередач одеського 45 телеканалу, а також продовжувала роботу радіоведучої.

1998 року переїздить до Києва. Спочатку працює режисером на каналі «КТМ» (Кабельне Телебачення Мiста) і вступає у КНУКіМ на факультет режисера телебачення і кіно (курс Ігоря Негреско). В кінці 1998 року починає працювати у наймоднішому на той час нічному клубі країни «Динамо Люкс», в якості ведучої та арт директора. Вела ефіри на радіо Супер-Нова, яке ретранслювали прямі включення з концертів зірок, організованих Славою. Паралельно Фролова працювала на Новому каналі, який щойно відкрився, у ранковому ефірі програми Підйом. Продовжувала працювати ведучою на радіостанціях: Радіоактивність, Рускоє радіо, Гала радіо. Стала ведучою відомого музичного каналу «BizTV».

У 2001 році Слава працює арт-директором мережі ресторанів «Козирна Карта», що тільки-но набирала популярності. А в 2002 відкрила власне івент-агентство «ARBUZ». Продовжувала працювати журналістом, вела рубрику «Щоденник ледарки» (рос. "Дневник бездельницы") в журналі Zefir, під псевдонімом «Манічка Велічко». Крім цього вела ранкове шоу «Гутен Морген» на телеканалі М1. Входила до експертної ради телепрограми «Хочу заміж» на Новому каналі, а з 2009 — одна з трьох суддів усіх сезонів талант-шоу "Україна має талант"» на телеканалі «СТБ».

 

В кінці 2012 року Слава Фролова стає засновником проекту підтримки молодого мистецтва України Slava Frolova-Group. Проект складається з: Благодійного фонду підтримки і розвитку молодого мистецтва України; Спілки молодих художників; Компанії по організації виставок, вернісажів, фестивалів. Основною метою проекту є підняття художнього і культурного рівня країни, а також формування здорового середовища для підтримки і зростання молодих художників України.


22 березня 2013 року в галереї мистецького об'єднання «Леміш» (вул. Ставова 7В, Львів) відбулася презентація Західного крила проекту в підтримку молодих українських художників України SLAVA FROLOVA- GROUP. Супроводжував її виступ гурту «Патриція», музикантів і солістів якого бачимо на знімку. Вони ж виступатимуть і сьогодні, 5 липня, на вівдкритті виставки «У вічі випадковості».

 

Переглядів: 1506 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 02:02
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024