Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Липень » 9 » Гартуй характер замолоду: Віра Малахова – молодіжний лідер Червоного Хреста Архангельської області РФ
14:21
Гартуй характер замолоду: Віра Малахова – молодіжний лідер Червоного Хреста Архангельської області РФ

ЧЕРВОНОХРЕСТІВЕЦЬ: І ПОКЛИКАННЯ, І ПРОФЕСІЯ

            Частина ІІ. Форум

 Як ми уже зазначали, з 15 по 21 липня, у селі Малі Карели  Приморського району Архангельської області відбудеться V молодіжний форум "Команда - 29".У той час, як ця подія тільки зароджувалася, Віра Малахова була ще студенткою і мріяла стати учасницею. Та ось минув час: прийшов досвід, оволоділа потрібними навиками, і тепер її запросили на форум у якості провідного тренера, що вестиме роботу на майданчику  "Технологія добра", як регіональний керівник по Архангельській обасті.



Цей Форум - ключова подія цього літа в молодіжній політиці Архангельської області. Він проходитиме у формі наметового табору у дві зміни: 1-а зміна - робоча (з 15 по 19 липня), 2-а зміна - ювілейна, включає учасників 1-ї зміни і випускників форумів різних років (з 20 по 21 липня) .



Робота «Команди 29» буде організована за напрямками, представленими на дев'яти тематичних майданчиках: «Молодіжне самоврядування»; «Ти - підприємець», «Технологія добра», «Міжнародний екологічний майданчик»; «Міжнародний майданчик «Арт Квадрат»; фітнес-майданчик «Біжи за мною!»; «Громадянська позиція»; «Молоді тренери»;«Фахівці».


Особливо хочеться зупинитися на характеристиці міжнародного  екологічного майданчика «Сталий розвиток регіону Баренцевого моря за участю молоді». Основне завдання цього напрямку - навчити команди з районів бути лідерами і допомогти їм сформулювати ідеї для проектів зі сталого розвитку територій, які вони можуть реалізувати у своїх муніципальних утвореннях.


Молоді жителі півночі отримають унікальні знання про Баренцевий Євро-Арктичний регіон, грантові можливості, а також спробують свої сили в проектуванні. Майданчик буде організований  у вигляді екосела, де учасники зможуть отримувати електроенергію і заряджати телефони, фотоапарати, ноутбуки, використовуючи чисту енергію сонця і вітру, долучитися до роздільного збору сміття.

Експерти та тренери навчать також молодих екологів робити ароматний фіточай.

Крім можливості спілкування з провідними експертами в галузі культури і мистецтва при проходженні освітньої програми на форумі його учасники зможуть претендувати на отримання гранту для розвитку свого таланту або підтримки свого проекту.



Молоді активні люди отримають корисні соціальні контакти, обміняються досвідом, набудуть унікальні знання, аналогічні яким, не можна отримати більше ніде в Росії, отримають можливість поїхати волонтерами за кордон, зможуть виграти грант на реалізацію власного соціального проекту. 

Заспівувачами Форуму будуть головні тренери окремих майданчиків. Червоний Хрест буде куратором майданчику "Технологія добра". Повною його господинею на цей раз виступатиме саме Віра Малахова, провідний спеціаліст Архангельської обласної організації Товариства Червоного Хреста РФ. Але детальніше про це, - у наступних випусках.

Фото – з фотоархіву Віри Малахової

Прес-служба Личаківської РО ТЧХ м. Львова

На цю ж тему:

Частина І. Покликання - http://lviv-redcross.at.ua/blog/2013-07-08-1883

Частина ІІІ. Технологія добра - http://lviv-redcross.at.ua/blog/2013-07-09-1885


 

 

Переглядів: 928 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 03.05.2024, 12:17
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024