Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Липень » 10 » Гості з Німеччини, що представляють Асоціацію малих міст і громад Федеральної землі Баден - Вюртенберг - у Червонограді
00:13
Гості з Німеччини, що представляють Асоціацію малих міст і громад Федеральної землі Баден - Вюртенберг - у Червонограді

46 МЕРІВ З НІМЕЧЧИНИ – ГОСТІ ЧЕРВОНОГРАДА І СОСНІВКИ


Днями, 5 липня, до м. Червонограда прибула чи­сельна делегація із Німеччини. Асо­ціація малих міст і громад Федеральної землі Баден - Вюртенберг регулярно здій­снює пізнавальні подоро­жі. Цього року було обрано Львів.



Цей вибір випав на нього тому, що містами - партнерами їхнього регіонального центру Фрайбург/Брайсгау  є знвні на Львіщині міста - Червоноград і Соснівка.


Їх обрали німецькі делегати  для ознайомлення із соціальними проектами, що здійснюються за підтримки Фонду Ренати Меркле. 

 

Мери цих громад долучаються до фінансу­вання проектів, які прово­дить Фонд. У Червонограді та Соснівці - це благочинна допомога інвалідам, малозабезпеченим, організація харчування ді­тей - сиріт та надання інших соціальних послуг.


Під час візиту мери Асоціації малих  міст і громад на власні очі побачили, як працюють благодійні програми, на які вони виділяють кошти. 

 

Треба сподіватися, що вони переконалися у тому, що ця справа є потрібною.


 "А це значить що і надалі у Соснівці та Червонограді працюватимуть над тим, щоб кількість програм зросла, а сума, яка виділяється німця­ми для громадських органі­зацій, що втілюють ці про­грами в життя, була більшою", - сказала представник Фонду Ренати Меркле в Україні – Галина Томнів.


Окрім Червонограда, гості побували і у Соснівці. Там їх зустрічала особисто мер міста Євгенія Дуброва. Зустріч пройшла у теплій і дружній обстановці.

 

Фото – Червоноградської МО ТЧХУ

Прес-служба Львівської ОО ТЧХ України

 

Переглядів: 1048 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 05:54
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024