Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Липень » 15 » Законодавство США узгодили з Конституцією: жінкам Нью-Йорка офіційно дозволили гуляти з оголеними грудьми
13:26
Законодавство США узгодили з Конституцією: жінкам Нью-Йорка офіційно дозволили гуляти з оголеними грудьми

ФЕМІНІЗМ  ПЕРЕМІГ


 Нью-йоркських поліцейських проінструктували,

 що жінки, котрі гуляють по місту топлес, не 

 здійснюють нічого протизаконного. Більше того, 

 якщо в громадському місці жінка або чоловік

 будуть мастурбувати або симулювати статевий

 акт у рамках виставки або шоу, такі дії не будуть

 розцінені як злочин чи правопорушення.




 

Відповідний інструктаж правоохоронці пройшли ще в лютому. Наказ цей був повторений десять разів для всіх 34 тисяч копів Нью-Йорка. Для нетямущих сенс наказу розшифрували ще раз: жінки, що оголюють груди в громадських місцях, злочини не вчиняють!

У меморандумі, підготовленому в тому числі для поліції, чорним по білому говорилося, що таких жінок не можна звинувачувати в «громадському розпусництві», неналежному викритті і т.д. Якщо жінка з оголеними грудьми «приверне велику увагу», поліцейські зобов'язані розігнати натовп роззяв, а тих, хто не захоче підкоритися, заарештувати. «Одягнені або роздягнені, індивідууми не є чинником, на основі якого можна робити висновки, чому цей натовп зібрався», - йдеться в меморандумі.

Втім, відомо про таке яскраве феміністичне самовираження стало можливим лише після того, як у травні відома фотограф і актриса перформансу з Бронкса Холлі Ван Воаст подала федеральну скаргу проти влади міста за ряд неправомірних - як згодом виявилося - затримань. Дівчина, до речі, прославилася своїми топлес-шоу.


 

Ван Воаст у своїй скарзі перерахувала десять епізодів, що мали місце в 2011-2013 рр., коли поліція заарештовувала її за демонстрацію грудей в публічних місцях. Так, поліція затримувала, заарештовувала і викликала порядком Холлі Ван Воаст (якої ні багато, ні мало, а вже 46 років) за демонстрацію оголених грудей в різних публічних місцях, у тому числі перед рестораном «Хутерс», в якому офіціантки теж оголені, але не частково, а абсолютно повністю. Інцидент перед «Хутерсом» закінчився мелодраматично. Поліція затримала Ван Воаст, але відвезла її не в кутузку, а в найближчий госпіталь для перевірки її психічного стану.

Всі затримання, арешти і пред'явлення звинувачень, пов'язані з оголенням грудей цієї майстрині перфомансу, були оголошені неправомірними в судах, включаючи Верховний суд штату Нью-Йорк. Виявляється, останній ще двадцять років тому постановив, що оголені груди для некомерційної активності цілком легальні як для жінок, так і для чоловіків. Постанова цілком соломонова. Справді, якому поліцейському спаде на гадку на вулиці заарештовувати чоловіка, який з оголеним торсом котить на велосипеді, займається пробіжкою або загоряє? А чим жінка гірша за чоловіка? Конституція США повністю зрівняла їх у правах.

До речі, вже згаданий злощасний меморандум, зачитаний всім нью-йоркським поліцейським, уточнює, що бувають і такі ситуації, коли копи мають право виписати штраф жінці чи чоловікові і навіть заарештувати їх, якщо вони поводяться неналежним чином у громадських місцях. Це в тому випадку, якщо підозрюваний здійснить «акт непристойності підпорядкування на більш високому рівні (мастурбація, симулювання статевого акту), незалежно від того чи одягнений цей конкретний індивідуум або голий, до пояса або нижче пояса, проте, якщо це не є сценічною розвагою, виставкою або шоу».

Фото – з відкритих джкрел в Інтернеті

Джерело - http://tourdream.net/archives/11248

 

Переглядів: 850 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 18.04.2024, 10:38
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024