Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Липень » 16 » Увага - досвід! Вісті з V Архангельського міжнародного форуму молоді «Команда-29»
20:04
Увага - досвід! Вісті з V Архангельського міжнародного форуму молоді «Команда-29»

ПЛЕЧЕ  ТОВАРИША

На території лижного стадіону імені В.С.Кузіна стартував, як ми уже повідомляли, 15 липня V Архангельський міжнародний форум молоді «Команда-29». Під відкритим небом розмістилися намети з учасниками та гостями з різних муніципальних утворень.   



Про це сьогодні повідомляє інформаційний молодіжний портал Архангельської області РФ.

Географія форуму вражає. Активна молодь прибула з Архангельська, Мирного, Новодвінска, Няндома, Северодвінську, Котласа, Бєльського, Верхнетоемского, Вілегодского, Виноградівського, Каргопольского, Коношського, Красноборського, Ленського, Лешуконського, Мезенського, Онезького, Пінежского, Плесецького, Приморського, Устьянского, Холмогорского, районів, а також Вологодської області, Великий Устюга, Мурманська і НАО.


Хтось бере участь у форумі вже не перший раз, хтось прибув до Малих Карел вперше, але мета у всіх одна - навчитися працювати в команді.  

- У першу чергу ми хочемо навчити людей «проектно» мислити, працювати в командах за регіональним принципом - ділиться очікуваннями від форуму директор ДК «Азимут», оператор форуму, куратор Федеральної програми «Ти підприємець» Артем Вахрушев (на знімку), - і звичайно чекаємо, що реалізуються проектні ідеї, як мінімум п'ять від кожного майданчика. У свій час на другому зльоті «Команди-29» ми починали з напряму «Підприємництво». Тепер, можна сказати, ми вже ветерани цього форуму, сподіваємося, що цього разу складеться не менше продуктивне спілкування.  


Задіяти максимальну кількість ініціативної молоді у створенні та реалізації проектів у різних сферах - завдання вже традиційного літнього форуму. 

 

- В даний час молодь Архангельської області майже не бере участі у житті регіону, на це є свої причини - не всі молоді люди знають про можливості і перспективи просування свого проекту, не всі хочуть діяти самостійно. Однак, «Команда-29» спрямована на вирішення цих проблем. Ми надаємо всім бажаючим шанс проявити себе і взяти участь у житті регіону - поділився консультант відділу по роботі з молоддю адміністрації Приморського району Андрій Риженков.  



З першого дня стає видно, що організатори форуму ведуть активну пропаганду здорового способу життя, про що свідчить, наприклад, тематичний майданчик «Біжи за мною». За словами головного спеціаліста Міністерства у справах молоді та спорту Архангельської області Валерія Стрижакова на форумі вперше представлена ​​нова методика оздоровлення, розроблена в США і використовувана фахівцями компанії «Reebok». Молодих сіверян чекають 4 дні посилених тренувань на спеціально обладнаній спортивній площадці.


Завдання запрошених тренерів - навчити молодь вести здоровий спосіб життя, не вдаючись до допомоги фітнес-центрів.   Молодих підприємців, діячів культури, політиків, волонтерів та спортсменів чекає насичений тиждень. Попри негоду стартового дня, учасники весело і з користю провели час, познайомилися один з одним і вже почали діяти як команди.


Фото – http://vk.com/club19115478

Джерело - http://molarh.ru/?news_show&id=3633


На цю ж тему:

1.Добрий початок - http://lviv-redcross.at.ua/blog/2013-07-15-1910

Переглядів: 760 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 08.05.2024, 21:55
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024