Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Липень » 17 » Здоров'я – цінний скарб: у Дубаї тих, хто найбільше схудне за 30 днів Рамадану, нагородять золотими злитками
18:25
Здоров'я – цінний скарб: у Дубаї тих, хто найбільше схудне за 30 днів Рамадану, нагородять золотими злитками

НА  ВАГУ ЗОЛОТА


За 30 днів заробити 5,5 тис. доларів зможе будь-хто з  громадян ОАЕ. Для цього потрібно скинути якомога більше зайвих кілограмів. Через два дні в Дубаї стартує акція "Твоя вага-золото".



Про це пише сьогодні газета Al Bayan.

Акція проводиться в рамках програми з оздоровлення населення та боротьби із зайвою вагою. Вона розрахована на 30 днів посту Рамадан. За кожен втрачений кілограм зареєстрованим учасникам програми схуднення нараховуватимуть один грам золота. По закінченні конкурсу трьох переможців, які втратили найбільшу кількість зайвої ваги, нагородять золотими злитками.

Головною умовою участі у програмі є природна "здорова" втрата ваги - правильне харчування і спортивні вправи. Ніяких косметичних процедур, виснажливих дієт і операцій.

Як повідомляють РІА "Новости", конкурс "Твоя вага - золото" не випадково починається в місяць посту Рамадан, коли мусульмани постять протягом світлового дня і, найчастіше трапляється, що переїдають вночі, а це спричиняє загострення різних захворювань і збільшення зайвої ваги. В цьому році Рамадан випав на сезон спекотного літа, що практично звело до нуля і фізичну активність громадян, котрі віддають перевагу не фізкультурі і спорту на свіжому повітрі чи у спортклубах, а проводять дозвілля вдома біля телевізорів.

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело - http://expert.ru/2013/07/17/na-ves-zolota/?ny

 

Переглядів: 687 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 08:16
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024