Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Липень » 25 » Увага – досвід! На Закарпатті стало більше благодійників
17:05
Увага – досвід! На Закарпатті стало більше благодійників

ОБ'ЄДНУЮЧА СИЛА ХРЕЩЕННЯ РУСІ

24 липня у Берегівському районі за участі в.о. голови Берегівської райдержадміністрації  Владислава Гоблика,  заступника голови райдержадміністрації Василя Горвата, керуючого справами виконавчого апарату районної ради Габора Ласлова, заступника керівника апарату державної адміністрації Віталія Матія, представників релігійних та громадських організацій  проведено акцію «Розіграш щедрого квитка від Червоного Хреста».


Про це повідомило закарпатське ІА «7 днів».




Відбулася  також зустріч керівництва Берегівського району з  настоятелем православної єпархії отцем Емілом Войтовичем, де було обговорено заходи з відзначення 1025-ї річниці Хрещення Русі в їхньому районі.

Мета благодійної акції  – привернути увагу суспільства до проблем найбільш уразливих верств населення – інвалідів, одиноких людей похилого віку, дітей-сиріт, біженців, безпритульних та хворих на туберкульоз, поліпшення умов їхнього життя.  За словами голови Берегівської районної організації Товариства Червоного Хреста Оксани Маргітич, на пожертвування доброчинців будуть придбані товари першої необхідності для надання адресної допомоги незахищеним верствам населення.

 

Під час зустрічі з духовенством, керівництво району обговорило Програму святкових заходів, присвячених до 1025-річниці Хрещення Київської Русі, яка включатиме  святкову літургію, вітання від духовних отців та хресну ходу до хреста в с. Мужієво.  Користуючись нагодою, о. Еміл запросив присутніх взяти участь у святковій літургії та хресній ході, приуроченій до 1025-річниці Хрещення Київської Русі.

Нагадаємо, що під час наради з членами Організаційного комітету з підготовки та відзначення 1025-річчя Хрещення Київської Русі Президент України Віктор Янукович наголосив, що ця знаменна подія має бути відзначена в кожному населеному пункті держави.

 

Довідка

Маргітич Оксана Василівна - голова Берегівської районної організації Товариства Червоного Хреста України, 1961 року народження. Трудову діяльність розпочала у 1979 році медичною сестрою дитячого ортопедичного відділення Берегівської районної лікарні. В 1986 році закінчила Ужгородський державний університет, отримавши кваліфікацію «вчитель біології та хімії». В 1984 році обрана на посаду голови Берегівської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста. Маргітич Оксана Василівна очолює колектив, 81 первинний осередок, який об`єднує 21798 членів Товариства.   Завдячуючи особистій наполегливості Оксани Маргітич, цілеспрямованості та професіоналізму Берегівська районна організація Товариства на протязі 14 років по підсумках діяльності посідає перші місця в області. Берегівська районна організація Товариства є обласною школою передового досвіду по роботі з молоддю. Нагороджена Почесною Грамотою Кабінету Міністрів України, Почесною Грамотою та Почесною відзнакою Товариства Червоного Хреста України, почесним званням «Заслужений працівник охорони здоров`я України».

Фото – www.7dniv.info

Джерело - http://7dniv.info/новини/36435


Переглядів: 801 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 10.05.2024, 03:17
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024