Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Липень » 26 » Відкритий захист проектів учасників соціально-освітньої програми «Нові Грані» - набирає популярності
13:30
Відкритий захист проектів учасників соціально-освітньої програми «Нові Грані» - набирає популярності

НЕЗВІДАНІ  ШЛЯХИ  БЛАГОДІЙНОСТІ


Учасниця нашої групи «Друзі» з соцмережі «Вконтактє» Ксенія Прокопенко повідомляє, що днями у них у Мінську відбувся відкритий захист проектів соціально - освітньої програми «Нові Грані», який організували до  спілки Білоруське Товариство Червоного Хреста і Установа професійної культури «Арт-старт», за підтримки американського посольства. 



Захист проектів є завершальним заходом у циклі семінарських занять і майстер-класів. Протягом двох місяців учасники проекту спілкувалися і навчалися під керівництвом співробітників Білоруського Товариства Червоного Хреста, «Позитивного руху» в особі професійного тренера Анни Назарової, соціальних педагогів Молодіжного центру «Фіальте» Світлани Поддубної та Ірини Іванової і досвідчених фахівців у галузі дизайну та реклами: Надії Короткіної, Олексія Коваля, Ігоря Юхневича, Олени Макушкіної, Наталії Козляк та Поліни Пастушенко. 




Під час відкритого захисту 15 липня всі бажаючі змогли познайомитися з результатами організованої проектної роботи. Відбулася презентація 11-ти оригінальних проектів 14-ти авторів, які методично опрацьовували тему боротьби зі стереотипами щодо вразливих груп - ВІЛ-позитивних людей, а також проблеми профілактики ВІЛ-інфекції в Республіці Білорусь. 

Кожен учасник вибрав вузьку цільову групу на свій розсуд, спираючись на актуальні знання про ситуацію в країні. Проекти вийшли різноманітними. Головним чином, автори зосередилися на розробці ефективних акцій, здатних змінити стратегію поведінки цільової аудиторії. Рекламний плакат, який за умовами програми повинні були надати учасники, став важливою складовою кожного проекту. Галерею плакатів було вивішено перед входом в зал, де проходив відкритий захист.

Найкращим, на думку експертів, був визнаний проект Анни Кульмінской та Євгенії Богданович: «Візьми мене в ліжечко». Дівчата запропонували в якості сувеніра м'яку подушку у вигляді упаковки презервативів. Найконструктивнішим став проект інформаційного ресурсу з питань ВІЛ / СНІД Ольги Запекіной http://uznaj.by/

Ольга проаналізувала існуючі тематичні сторінки в мережі і запропонувала просте рішення. Робота з реалізації проекту вже почалася. Планується, що до серпня 2013 кожен бажаючий зможе вільно відвідувати сайт для ознайомлення з актуальною інформацією. 

В даний час йде робота з пошуку нових партнерів для реалізації всіх проектів, запропонованих учасниками «Нових Граней». До кінця липня на сайті http://www.artstart.by/proekty/new-faces/new-names

 будуть опубліковані плакати учасників та презентації проектів для вільного скачування. Кожен бажаючий зможе самостійно роздрукувати вподобаний йому плакат і розмістити його в організації, де він працює. Потенційні партнери зможуть ознайомитися з програмами акцій та бюджетами на реалізацію проектів. 

У серпні, за результатами першого етапу проекту «Нові Грані», менеджери займуться плануванням гастрольного туру по регіонах Республіки Білорусь з демонстрацією плакатів та майстер-класами для всіх бажаючих.


Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://redcross.by/news/news_otkrytaya_zaschita_proektov_Novye_Grani.aspx?page=1

 

 

Переглядів: 779 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 19:18
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024