Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Серпень » 1 » У наших сусідів: Білоруський Червоний Хрест набирає волонтерів для роботи на інформаційній гарячої лінії
12:18
У наших сусідів: Білоруський Червоний Хрест набирає волонтерів для роботи на інформаційній гарячої лінії

ДОБРЕ  ПОЧИНАННЯ

Активіст  нашої групи «Друзі» із соцмережі «Вконтакте» Ксенія Прокопенко повідомляє з Мінська, що днями Білоруське Товариство Червоного Хреста (БТЧХ) оголосило про набір волонтерів для роботи на телефоні "гарячої лінії".  





Куратором акції призначено головного спеціаліста з підготовки та реагування на надзвичайні ситуації БТЧХ Дмитра Русакова. Волонтери будуть забезпечувати безперебійну роботу лінії інформаційної допомоги постраждалим та їх родичам. В їх завдання входить перевірка достовірності інформації, що надійшла, вибір алгоритму дії та супровід по телефону, зв'язок і координація зі спеціальними службами (101, 102, 103 і т.д.). 

"Для роботи на інформаційній лінії необхідно володіти багатьма особистісними якостями та вміннями. Це і щирий інтерес, і повагу до людей, й активність та бажання брати участь у роботі Червоного Хреста, грамотна мова, чітка дикція, комунікабельність, ввічливість, стресостійкість і т.д.", - наголошує  Дмитро Русаков. 

БТЧХ запрошує на семінар, де волонтери нової команди пройдуть навчальний курс з базових аспектів реагування на надзвичайні ситуації та забезпечення особистої безпеки. Волонтерів навчать різним технікам роботи на "телефоні порятунку і допомоги", психологічним особливостям роботи з розмаїтими групами населення. Для молоді – це чудова можливість отримати унікальний досвід роботи, почати кар'єру і спробувати свої сили в реальному консультуванні постраждалих.

Фото – www.redcross.by

Джерело: http://www.redcross.by/news/nabor_volonterov.aspx?page=1

 

Переглядів: 737 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 15:01
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024