Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Серпень » 28 » Держдума РФ може ввести незабаром довічну заборону на донорство крові для гомосексуалістів
22:29
Держдума РФ може ввести незабаром довічну заборону на донорство крові для гомосексуалістів

ЗАКОНОДАВЧИЙ  ЗАХИСТ  ВІД  НЕДУГИ


    У Держдумі РФ обговорюється введення заборони на

    донорство  крові для гомосексуалістів. Депутати 

    пояснюють свою  ініціативу проблемою поширенням 

    ВІЛ  у  Росії серед  чоловіків, котрі практикують 

    одностатеве  кохання.


На Заході заборона для гомосексуалістів на донорство - вже давно норма.Вимога для донорів надавати не тільки паспорт, довідку про здоров'я, але і мінімальну інформацію про сексуальне минулому, в Росії скасували 5 років тому.

Здати кров сьогодні може будь-хто, незалежно від своїх гетеро - , чи гомосексуальних уподобань. Наскільки це гігієнічно і безпечно, як кажуть медики, досі науці невідомо.

"У нас в 2008 році відбулася дуже цікава подія, була тихо скасована заборона для содомітів на донорство крові. Ми вважаємо це диверсією. Потрібно цю заборону відновити", - підкреслює депутат Михайло Дегтярьов.

Депутат Дегтярьов виражає не свою особисту думку, а думка цілої партії ЛДПР. Це означає, що в новому парламентському сезоні питання про донорство, цілком імовірно, можуть розглянути у Держдумі доповнення до Закону «Про донорство крові». Кожного, хто вирішить поділитися кров'ю, якщо ідею підтримають і доповнення приймуть, повинен буде у такому випадку детально розповідати про своїх сексуальних партнерів. І, якщо партнери були однієї з передбачуваним донором статі, донору вкажуть на двері.

"При цьому не треба говорити ні про яку дискримінацію, тому що сьогодні все ті ж гомосексуалісти поводяться досить активно, не соромляться, заявляють і проводять різні громадські заходи, люблять паради, всякі мітинги, провокації. Не потрібно соромитися - це здоров'я громадян. Якщо ти в групі ризику, ти повинен нести відповідальність, у тому числі за неправдиву інформацію ", - продовжує депутат Дегтярьов.

У групу ризику гомосексуалістів внесли через лякаючі цифри: 700 тисяч осіб в Росії офіційно визнані ВІЛ-інфікованими, 65 відсотків з них - якраз гомосексуалісти. У західному світі їх делікатно називають MSM-чоловіки, ті, у кого був секс з чоловіками. Але цифри від цього не змінюються.

"У Німеччині ситуація така, що ті, хто недавно заразився ВІЛ-інфекцією, у 60%  випадків є чоловіками, котрі до цього вступали у статевий зв'язок з іншими чоловіками. Цей факт має вирішальне значення, тому ми відмовляємося від донорської крові геїв", - пояснює представник Червоного Хреста Німеччини Фрідріх-Ернст Дюппе.

Від донорської крові гомосексуалістів відмовилися у 36 країнах світу, в тому числі в ліберальній Франції, де гомосексуалістам можна створювати сім'ї, і в ще більш ліберальної Голландії, де їм можна всиновлювати дітей.

Довічна заборона на будь-яке донорство, якщо у людини був хоча б один гомосексуальний контакт, діє, як це не дивно, в США.

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело - http://www.vesti.ru/doc.html?id=1122212

 

Переглядів: 799 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 02:29
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024