Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Серпень » 30 » Партнер ТЧХУ, трансконтинентальна компанія Coca–Cola Hellenic, допомагає постраждалим від повені у Хабаровську
12:31
Партнер ТЧХУ, трансконтинентальна компанія Coca–Cola Hellenic, допомагає постраждалим від повені у Хабаровську

КОЛИ  ПИТНА  ВОДА - ДЕФІЦИТ

 

  Трансконтинентальна компанія Coca - Cola Hellenic

  один із стратегічних партнерів ТЧХУ, що діє у рамках 

  Глобальної угоди про співпрацю з Міжнародною 

  Федерацією Товариств Червоного Хреста і Червоного

  Півмісяця, передала 28 серпня для потреб 

  постраждалих від повені у м. Хабаровьку у РФ, близько 

  30000 л  питної води BonAqua.







Як не парадоксально, але при повенях проблема питної води постає часом навіть більш гостро, ніж при посусі. Системи водопостачання та джерела чистої питної води затоплюються, вода забруднюється і стає непридатною для пиття. За словами Голови Хабаровського відділення Російського Червоного Хреста Вікторії Макарчук: «Ця допомога є дуже своєчасною, оскільки постраждалі від повені зазнають труднощів з питною водою, адже використання  води з традиційних джерел може бути небезпечним для здоров'я».




Нагромиадивши багатий досвід співпраці з Товариством Червоного Хреста в рамках надання допомоги постраждалим від природних катаклізмів, компанія Coca - Cola прийняла рішення скерувати свою продукцію в райони Хабаровського краю, де ситуація найбільш критична. Волонтери та співробітники Хабаровського регіонального відділення Російського Червоного Хреста розподілили воду постраждалим від повені в населених пунктах : Червона річка, Корсаково -1 , Корсаково - 2. Пріоритет у розподілі надано самотнім,  людям похилого віку та інвалідам, як найбільш уразливим групам населення.

Місцевий підрозділ Coca - Cola Hellenic також постраждав від повені - склади з продукцією виявилися затопленими. Незважаючи на це, чиста питна вода була спрямована в зону лиха, але не з локальних запасів, а з Владивостока .

 

«При сучасному рівні технічного прогресу, люди найчастіше виявляються безсилими під час ударів стихії. У таких ситуаціях ми не можемо залишатися байдужими до проблем і болю постраждалих, і зобов'язані надавати будь-яку посильну допомогу. Разом з нашим партнером, Товариством Червоного Хреста, ми намагаємося підтримати людей у зоні стихійного лиха, надаючи їм чисту питну воду», - заявила Ірина Архипова, директор із зовнішніх зв'язків і комунікацій Coca - Cola Hellenic у Росії.

 

Глава російського представництва Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця Давроне Мухамадієв до цього додав: «Компанія Coca - Cola є давнім партнером нашої організації, і ми не в перший раз успішно співпрацюємо у рамках допомоги постраждалим від стихійних лих. Для нас дуже важливо, що проблеми людей стають турботою не лише держави та громадських організацій, а й бізнес - структур, таких як міжнародний конгломерат компаній Coca - Cola. Наші спільні зусилля допомагають своєчасно вирішувати ряд питань, що мають життєво важливе значення».

Фото – www.news.unipack.ru

Джерело - http://news.unipack.ru/46402/

 

 

Переглядів: 775 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 21:09
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024