Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Вересень » 11 » Екіпаж Львівського центру медицини катастроф – серед переможців міжнародних змагань
18:35
Екіпаж Львівського центру медицини катастроф – серед переможців міжнародних змагань

ВІТАЄМО З  ПЕРЕМОГОЮ!


 У польському Вроцлаві пройшли XII змагання з медичного 

 рятівництва. Україну представляли команди Львівського обласного

 центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф і 

 клінічного госпіталю Державної прикордонної служби України.





Організатором змагань була станція швидкої медичної допомоги Вроцлава під патронатом Міністерства охорони здоров’я Польщі та воєводи Дольношльонського. За сприяння департаменту охорони здоров’я ЛОДА, участь у змаганнях взяла бригада Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, повідомляє прес-служба департаменту охорони здоров’я ЛОДА.

Загалом змагалось 45 команд. Екіпаж Львівського центру медицини катастроф був єдиним з України, який представляв державні установи служб екстреної медичної допомоги.

Оцінювання виконаних завдань проводились за стандартами, прийнятими у країнах Європейської спільноти. Крім знань з надання екстреної медичної допомоги, враховувались знання етичних та юридичних аспектів роботи рятувальних служб, фізична витривалість екіпажу, психологічна підготовка членів бригади та водійська майстерність.

У всіх завданнях необхідним було вміння надавати допомогу в осередках з великою кількістю потерпілих, визначати пріоритет у першочерговій допомозі, продити серцево-легеневу реанімацію, допомагати при травмах та вміти співпрацювати з іншими рятувальними службами – поліцією, пожежниками.

Бригада Львівського центру медицини катастроф професійно виконала поставлені завдання. Її робота була високо оцінена польськими суддями. Кубком та відзнакою «Срібна тарілка» львів’ян нагороджували заступник міністра охорони здоров’я Польщі та мер м. Вроцлава.

Участь у цьому заході дала львів’янам можливість глибше ознайомитися з європейськими стандартами надання екстреної медичної допомоги на дошпитальному етапі, обмінятись досвідом, підвищити свій професійний рівень та налагодити і підтримувати партнерські стосунки з аналогічними службами європейських країн.

Досвід, отриманий бригадою під час змагань, у подальшому передаватиметься працівникам виїзних бригад Львівської області для використання у повсякденній роботі.

 

Джерело - http://zik.ua/ua/news/2013/09/11/428688

 

Переглядів: 731 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 19.03.2024, 13:55
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024