Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Вересень » 17 » Porsche Finance Group підтримує арт-проект «Храм тіла» у рамках фестивалю сучасного мистецтва «Гогольfest»
18:33
Porsche Finance Group підтримує арт-проект «Храм тіла» у рамках фестивалю сучасного мистецтва «Гогольfest»

 МЕЦЕНАТИ   І  МИСТЕЦТВО

 

У Києві з 13 до 22 вересня аматори мистецтва з понад 20 країн світу денмонструють свою майстерність у театральному, музичному, візуальному та кіномистецтві на міжнародному фестивалі «Гогольfest». Однією з найцікавіших подій заходу став арт-проект «Храм тіла», який підтримує Porsche Finance Group.

 




На знімку: (зліва направо) Іван Усіченко, президент Товариства Червоного Хреста України, отримує ключі від подарованого автомобіля марки SEAT Altea XL Copa, які від імені Porsche Finance Group передав йому голова Правління PFG Йозеф Граф 17 червня 2013 р.  в Автоцентрі "Авто-Київ".


 Porsche Finance Group (PFG) в Україні, що надає послуги фінансового оперативного лізингу автомобілів Volkswagen, Audi, Seat і Porsche та кредиту на їх придбання, фінансово підтримує арт-проект одного з найвідоміших в Україні фестивалів сучасного мистецтва «Гогольfest». Проект «Храм тіла» експонується з 13 по 22 вересня у програмі «Візуальне мистецтво».

 Porsche Finance Group робить свій внесок у розвиток культури України, тим самим продовжуючи послідовно реалізовувати стратегію соціально відповідального бізнесу. Проект під назвою «Храм тіла» відображає тілесне як інструмент пізнання світу й надає можливість пізнати себе і світ через емоційне сприйняття тіла. Мета проекту – дослідити ставлення людини до свого тіла, усвідомити різницю у сприйнятті тіла розумом і почуттями, налагодити діалог із тілом.

 «Міжнародний фестиваль сучасного мистецтва «Гогольfest» проходить у столиці України вже вшосте. Для Porsche Finance Group підтримка сучасного мистецтва – це можливість зробити свій внесок у розвиток культури України. Тому ми з радістю надаємо допомогу у реалізації арт-проекту «Храм тіла» й підтримуємо його. Упевнені, що арт-проект виявиться корисним, як із точки зору сучасного мистецтва, так і з позиції самопізнання», – говорить Йозеф Граф, глава правління Porsche Finance Group.

 У рамках проекту передбачені різноманітні арт-об’єкти, що відображають бачення авторами заявленої теми: інсталяція, фотопроект, перфоманс. Наприклад, інсталяція «Астральні тіла» буде виконана у вигляді фігури людини з шипами з гострих олівців, спиць, офісних ручок. Мета арт-ілюстрації – показати різні «аури» для захисту особистого простору людей різних професій.

 В цілому проект покликаний звернути увагу на своє тіло й ті послання, які ми отримуємо від нього, навчитись прислуховуватись до себе, усвідомлювати себе і ставати щасливішими.

 Porsche Finance Group протягом багатьох років підтримує різноманітні соціальні ініціативи. Окрім сучасного мистецтва, PFG також надає спонсорську допомогу міжнародній благодійній організації – Товариству Червоного Хреста України, фінансує відновлення рідкісної популяції карпатських буйволів.

 

Про компанію:

 

 Porsche Finance Group представлена в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна», «Порше Мобіліті» та «Порше Страхове Агентство». Вони є власністю австрійського «Порше Банку», який, у свою чергу, належить «Порше Холдингу» (концерн Volkswagen). В Україні Porsche Finance Group надає послуги фінансового, оперативного лізингу та кредитування автомобілів Volkswagen, Audi, SEAT і Porsche, як для юридичних, так і для фізичних осіб, і є лідером ринку фінансування автомобілів. Окрім того, Porsche Finance Group пропонує корпоративним клієнтам послуги з управління автопарком і виступає посередником під час видачі страхових полісів для покупців зазначених вище марок автомобілів.

 «ГОГОЛЬFEST» – перший в Україні щорічний полідисциплінарний міжнародний фестиваль сучасного мистецтва, презентація в єдиному інтерактивному просторі сучасного мистецтва, яке включає музику, танець, експериментальний театр, сценографію, живопис, дизайн, кіно та аудіовізуальні види мистецтва.

 


Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело - http://pr.meta.ua/read/36223

 

Переглядів: 684 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 19.03.2024, 08:18
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024