Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Вересень » 24 » На теми моралі: бездомного, що повернув загублений рюкзак із $ 42 тис., винагородили сторицею
17:46
На теми моралі: бездомного, що повернув загублений рюкзак із $ 42 тис., винагородили сторицею

МИЛОСЕРДЯ  І  ЧЕСНІСТЬ


Кампанія зі збору пожертвувань для бездомного жителя американського Бостона , що передав поліції знайдений ним рюкзак з грошима , зібрала вже понад 110 тисяч доларів.

 





Глен Джеймс звернувся в поліцію в кінці минулого тижня після того , як виявив рюкзак з готівкою та дорожніми чеками на суму в 42 тисячі доларів. Поліція розшукала власника сумки.

27- річний житель штату Вірджинія Ітан Уїттінгтон , що довідався про чесність Джеймса з преси , почав онлайн -кампанію зі збору грошей для бездомного .

Зараз Уїттінгтон , який живе за 800 км від Бостона в місті Мідлотіан , планує зустрітися з Джеймсом і передати йому гроші.

За словами активіста , він був настільки захоплений вчинком Джеймса , що вирішив допомогти йому .

"Те , що він у такій життєвій ситуації , будучи бездомним ... мене до глибини душі вразило , що він зміг зробити це" , - цитує Уїттінгтон агентство Ассошійтед Прес .

За його словами , звістка про призов пожертвувати гроші " рознеслося блискавично " .

"Це принесло мені почуття надії. Це не тільки заради того , щоб винагородити хорошого хлопця . Я думаю , це послання кожному в Америці , - вважає Уїттінгтон . - Якщо ми об'єднуємося і разом працюємо для досягнення чогось , тоді це може вийти " .

54- річний Джеймс , у минулому працював у суді , став бездомним у 2005 році. Як він розповів місцевим ЗМІ Бостона , він не може знайти нову роботу через хворобу внутрішнього вуха , що викликає напади запаморочення і втрату рівноваги .

"Я просто хотів би подякувати вам за те , що ви такі добрі до мене , - сказав Джеймс Уїттінгтон в телефонній розмові. - Ці пожертви допоможуть мені почати абсолютно нове життя " .

Бездомний заявив , що не забрав би собі ні цента з знайдених грошей - навіть якби був у розпачі.

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело: російська служба Бі -бі -сі

Переглядів: 811 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 19.03.2024, 06:41
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024