Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Жовтень » 14 » Молодіжний Червоний Хрест Німеччини вивчає проблему безпеки у навчальних закладах країни
21:43
Молодіжний Червоний Хрест Німеччини вивчає проблему безпеки у навчальних закладах країни

АДАПТАЦІЯ  МОЛОДІ  ДО  ЗМІН   КЛІМАТУ 


 Стихійні лиха можуть статися у будь-який час - навіть під час занять. Тому  чвервонохрестівці переконанні: важливо заздалегідь  захистити від них учнів і викладачів.

 



У той же час , школи є відомими місцями для притулку. Все має бути належним чином обладнане для розміщення людей в районах можливих лих. Міжнародний день по зменшенню небезпеки стихійних лих 13 жовтня наштовхнув Молодіжний Червоний Хрест Німеччини на думку перевірити школи країни , а чи все там зроблено , і що робиться для безпеки учнів та учітелів.

 

За спеціально розробленою контрольної схемою вас поведуть на екскурсію по класах і коридорах не тільки по шляхах можливої  евакуації , але покажуть також аварійне устаткування , матеріальну частину , необхідну для надання першої допомоги , а також входи і виходи з будівлі під наглядом студентів.

 

На випробувальному стенді також схеми водопостачання , електропостачання , плани непередбачених криз або навколишнього середовища біля школи.

 

Кампанія спрямована на вивчення впливу зміни клімату на молодь. Зміни клімату , - урагани , повені і незвичайна спека , - відбуваються все частіше і частіше. Відчути все це можна було під час сильної спеки  і повеней влітку 2013 року. Молодіжний Червоний Хрест Німеччини піклується про те , щоб як найкраще підготувати дітей та молодь до екстремальних погодних явищ .

 

"Кампанія буде полягати в інформуванні молоді про правильну поведінку , наприклад , під час повені або шторму. Це означає , що ви знаєте , як привести себе та інших у безпечне місце , маєте навики або знання рятувальника " , - говорить Марк Янсен , директор Федерального Червоного Хреста Молоді.

 

« У цій країні  захист населення повинен адаптуватися до викликів зміни клімату і треба розробити відповідні заходи адаптації . Важливо , щоб молоді люди були до цього готові " , - каже Стефан Оші , глава цивільного захисту та команди добровольців у Німецькому Червоному Хресті .

 

Методичне керівництво "Чи все безпечно? " надає студентам і викладачам різноманітні методології та проекти ідей на тему « Зміна клімату та захист населення " .

 

Безкоштовно завантажити і отримати додаткову інформації про кампанію можна ПОО адресою: www.mein-jrk.de/klimahelfer

 

Контакти прес- служби Німецького Червоного Хреста:

 

Гудрун Грейлінг ( Greiling )

телефон +030 85404564

greilingg@drk.de

 

Д -р Дітер Шютц

телефон 030 85404 158

 schuetz@drk.de


Фото – з відкритих  джерел в Інтернеті

Джерело - http://www.drk.de/news/meldung/7883-jugendrotkreuz-wie-sicher-sind-unsere-schulen-internationaler-tag-der-katastrophenvorbeugung.html
Переглядів: 656 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 07:38
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024