Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Жовтень » 15 » Вісті від наших сусідів: 95-річчя Товариства Червоного Хреста України відзначили сьогодні в Ужгороді
20:58
Вісті від наших сусідів: 95-річчя Товариства Червоного Хреста України відзначили сьогодні в Ужгороді

ЮВІЛЕЙ   ЧЕРВОНОХРЕСТІВЦІВ  НА ЗАКАРПАТТІ


У вівторок, 15 жовтня, в Ужгороді 

відзначили 95-річчя Товариства Червоного 

Хреста України.








У святкових заходах, що відбулися в Ужгороді, взяли участь заступник голови облдержадміністрації Іван Качур, директор Департаменту соціального захисту населення Віктор Мацола, заступник начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області Андрій Сікора, голова Закарпатської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Іванна Сабо.

Тільки за останні 9 місяців майже 30 тисяч закарпатців отримали адресну допомогу на суму 1,7 млн. гривень завдяки організації благодійних акцій та заходів, співпраці із закордонними колегами Товариства. Реалізовують представники Червоно Хреста і різноманітні профілактичні та освітні програми.

Вітаючи працівників Товариства Червоного Хреста та волонтерських рухів, заступник голови облдержадміністрації наголосив:

«Найблагородніша справа – допомога тим, хто цього найбільше потребує, і радує, що серед нас є небайдужі до біди інших люди. Товариство Червоного Хреста на сьогодні виступає одним з головних партнерів влади в реалізації соціальних ініціатив глави держави щодо охоплення соціальними послугами найуразливіших категорій населення. Ви зажди готові прийти на допомогу, за що хочу висловити Вам подяку, та побажати натхнення у подальшій роботі».

Відтак, Іван Качур вручив Почесні грамоти облдержадміністрації таким сумлінним і з багаторічним досвідом працівникам Червоного Хреста Закарпаття, як:  Олені Кожановій, Вікторії Корлат, Ларисі Кузьмі, Оксані Маргітич, Любові Мілес, Валентині Мітровцій.

У своєму привітальному слові заступник начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області Андрій Сікора сказав: 

«Не один рік плідної співпраці об'єднує Управління ДСНС України у області та Закарпатську організацію Товариства Червоного Хреста. Адже під час виникнення різного роду катастроф, аварій та інших стихійних лих, саме вони, працівники Червоного Хреста, разом з рятувальниками приходять на допомогу людям. Свідченням тому паводкові ситуації у 2010 році на Закарпатті, коли Товариство надало значну допомогу постраждалим. Також досить важливою є роль Товариства в навчанні населення навичкам першої медичної допомоги». 




Представник закарпатських рятувальників вручив голові Закарпатської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Іванні Сабо освячену ікону Божої Матері, висловивши слова щирої подяки  всім співробітникам Червоного Хреста та побажав їм терпіння, здоров'я, достатку та благополуччя у сім'ях та божого благословення.

 

 Фото - www.carpathia.gov.ua

 

Джерело:

http://www.carpathia.gov.ua/ua/publication/content/8568.htm

 

Переглядів: 852 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 08.05.2024, 05:59
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024