Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Листопад » 10 » Національні Товариства Червоного Хреста допоможуть постраждалим від тайфуну "Хайянь"на Філіппінах: випуск - 1
13:38
Національні Товариства Червоного Хреста допоможуть постраждалим від тайфуну "Хайянь"на Філіппінах: випуск - 1

ЗА   ЗАКОНАМИ  ГУМАНІЗМУ


Два дні тому, 8 листопада,  прес-служба  Німецького Червоного Хреста звернулася до  громадян із закликом зробити пожертви  для постраждалих від тайфуну " Хайянь " на Філіппінах. Таке ж оголошення  на своєму офіційному сайті зробив Червоний Хрест Великобританії. У неділю, 10 листопада, вони повторили свої Звернення до  громадян і повідомили про кричущу ситуацію у зоні стихійного  лиха.



Вчора зробив офіційну заяву держсекретар США Джон Керрі про те, що його країна  допоможе Філіппінам справитися з наслідками руйнівної  стихії.  

Сьогодні керівник  міністерства надзвичайних ситуацій РФ Володимир Пучков  повідомив, що у зону лиха готові виїхати 50 рятувальників і мобільний госпіталь.

МЗС Бельгії відкрило кризовий центр. У  ньому досі не має відомостей про приблизно сотню громадян країни , що перебували на Філіппінах під час проходження тайфуну "Хайян" , у зв'язку з чим міністерство відкрило кризовий центр , повідомили у неділю бельгійські ЗМІ.

"Міністерству закордонних справ Бельгії в неділю вранці ще не вдалося зв'язатися з близько ста бельгійцями , що знаходяться на Філіппінах в даний момент " , - підтвердив офіційний представник зовнішньополітичного відомства Йорен Вандевейвер інформацію , поширену раніше з посиланням на голову МЗС Дідьє Рейндерс .

Близько 800 бельгійців живуть на Філіппінах постійно. Міністерство оголосило , що Бельгія направить в країну , яка постраждала від тайфуну , групу швидкого реагування на надзвичайні ситуації.

Бельгійський Червоний Хрест закликав у неділю надати термінову допомогу жертвам тайфуну. ЗМІ повідомляють , що, за останніми даними філіппінської влади , загинуло більше 10 тис. і пропало безвісти близько 2 тис. осіб.

За відомостями Червоного Хреста Бельгії , для термінової допомоги постраждалим на перший час необхідні мінімум 5 млн євро.

У даний час у зоні лиха  знаходиться  повноважний представник МФЧХ і ЧП п. Бернд Шелл. Він зайнятий організацією допомоги постраждалим, яку надає  Червоний Хрест. Його контактні дані:

тел.: +63 928 5597 071;

E-mail:  bernd.schell @ifrc.org

 

Зі світу  по нитці – бідному сорочка!

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Огляд прідготувала Ірина Апостолюк

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 688 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 00:37
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024