Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Листопад » 13 » Майже 301 мільйон доларів ООН збирає на допомогу пострааждалим від тайфуну на Філіпінах
10:05
Майже 301 мільйон доларів ООН збирає на допомогу пострааждалим від тайфуну на Філіпінах

МИЛОСЕРДЯ  - ПРОТИ  ЛИХА


Організація Об’єднаних Націй закликала сьогодні зібрати майже 301 мільйон доларів на термінову допомогу Філіппінам для подолання наслідків руйнівного тайфуну "Хайян”, повідомляє "Радіо Свобода”.







                                                                                                На знімку: Без житла залишилися 600 тисяч філіппінців


Як заявила заступник генсекретаря ООН із гуманітарних питань Валері Амос, ця сума має додатися до $25 мільйонів, які ООН уже надала зі свого фонду реагування на надзвичайні ситуації.

Валері Амос перебуває у столиці Філіппін Манілі, звідки керує наданням гуманітарної допомоги. Власну допомогу надають і окремі країни світу, які також надсилають кораблі, літаки і рятувальників, щоб допомогти з рятувальними операціями в потерпілих регіонах Філіппін.

Але, за повідомленнями, до багатьох місць допомога досі не дісталася, і серед тих, хто вижив, наростає розчарування й відчай.

Тим часом президент Філіппін Беніґно Акіно заявив сьогодні в інтерв’ю американському телеканалові CNN, що число загиблих унаслідок тайфуну становить близько 2–2,5 тисячі, а не 10 тисяч, як оцінювали раніше. На цей час офіційне число жертв складає менш як 1 800 людей.

Нагадаємо, що тайфун ”Хайян”, що вирував минулих вихідних на Філіппінах, виявився найбільш руйнівним за останні 100 років. Швидкість вітру в його епіцентрі, за оцінкою синоптиків, сягала 300 кілометрів на годину.

 

Фото: www.zaxid.net

Джерело: http://zaxid.net/home/showSingleNews.do?oon_zbiraye_ponad_300_mln_na_terminovu_dopomogu_filippinam&objectId=1297147

 

Переглядів: 696 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 14:16
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024