Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Листопад » 13 » Червоний Хрест Німеччини - Філіппінам
19:48
Червоний Хрест Німеччини - Філіппінам

ДОБРИЙ  ПОЧАТОК

 

Сьогодні, 13 листопада, в аеропорту Шенефельд в Берліні розпочалося завантаження працівниками Німецького Червоного Хреста «Боїнга – 747» гуманітарним вантажем для постраждалих на Філіппінах.  На борту літака - близько 70 тонн гуманітарної допомоги: палатки, кухонні набори, санітарно-гігієнічні засоби і поліетиленова плівка.




Крім того, благодійники подбали також про відправку у зону стихійного лиха кількох очисних установок, лабораторій для аналізів води та інструментів. 

"Репортажі у новинах з Філіппін чітко показують нам величезні розміри руйнувань і людської трагедії,  які треба подолати після небувалого тайфуну. Мешканці там дуже бідні. Вони гостро потребують нашої допомоги». – сказав президент Червоного Хреста Німеччини д-р Рудольф Сайтерс (Seiter).




Польоти літаків спеціальних рейсів на Філіппіни фінансує Міністерство іноземних справ Німеччини. Гуманітарний же вантаж, який призначений для постраждалих, закуплений Червоним Хрестом на пожертви,  зібрані від населення на суму  283 000 євро.  




Вилетить літак завтра вранці о 10.30 за місцевим часом і візьме курс на м.  Себу, яке входить у зону стихійного лиха. Там волонтери з Німеччини планують створити координаційний центр, який би керував відновлюваними роботами в усій підопічній  зоні. Тому туди відправляють предмети першої необхідності: кухонні гарнітури,  противомоскітні сітки і матеріали для тимчасового укриття. Дозаправка буде у Куала - Лумпурі.




На наступних етапах допомоги Червоний Хрест Німеччини буде посилати все, що потрібне для надання першої медичної допомоги, ліки, перев'язочні матеріали, а також направлятиме на Філіппіни медичний персонал.




Загальна сума допомоги Червоного Хреста Німеччини  складатиме 3 мільйони євро, з яких 0,5 мільйона – внесок Міністерства іноземних справ.

 

Фото – www.drk.de

Джерело:

http://www.drk.de/news/meldung/7931-taifun-haiyan-rotes-kreuz-und-thw-starten-hilfsflug-auf-die-philippinen.html

 

Переглядів: 683 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 16:35
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 2
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024