Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Листопад » 14 » Вісті з ХІХ сесії Генеральної Асамблеї МФ ТЧХ і ЧП: Кіпр і Південний Судан – нові члени Федерації
22:33
Вісті з ХІХ сесії Генеральної Асамблеї МФ ТЧХ і ЧП: Кіпр і Південний Судан – нові члени Федерації

СІМ'Я  ЧЕРВОНОХРЕСТІВЦІВ  ПОБІЛЬШАЛА


На ХІХ сесії Генеральної Асамблеї МФ ТЧХ і ЧП 

прийняли нових членів Федерації: національні 

товариства Червоного Хреста -  Кіпру 

і Південного  Судану, які стали,  відповідно, 

188-м та 189-м  його учасниками.

 


Засноване в 1950 році, як філія Британського Товариства Червоного Хреста, Кіпрське Товариство Червоного Хреста сьогодні налічує 8000 членів, які займаються широким спектром гуманітарних послуг, включаючи охорону здоров'я і соціальне забезпечення, засоби першої допомоги, освіти, донорство крові, допомогу біженцям та особам, які шукають притулку, а також бере участь  у ряді міжнародних програм підтримки добрих починань  в різних сферах діяльності.

 

"Це був довгий шлях від того часу, як ми  були засновані у якості  філії Британського Червоного Хреста, до створення Кіпрського Товариства Червоного Хреста в 1967 році, бо довелося пройти через турбулентні й важкі випробування, що  супроводили мешканців острова у 60-70-х роках", - сказав у слові подяки Фотину Пападопулос, президент Кіпрського ТЧХ. - "Це стало реальним, завдяки постійній і щедрій підтримці наших волонтерів, що створило можливість запропонувати багатий і різноманітний спектр гуманітарних послуг,  які  посприяли авторитету і розбудові Товариства, котре  сьогодні є гідним вашої довіри ".

 

Червоний Хрест Південного Судану був створений після отримання  Південним Суданом незалежності  у липні 2011 року. Тепер Товариства молодої держави налічує  2000 добровольців. Національне товариство займається різними проблемами: наданням гуманітарних послуг   громадськості в галузі розвитку охорони здоров'я,  сприяє готовності до реагування на стихійні лиха і збройні конфлікти.

 

З моменту свого заснування, Червоний Хрест Південного Судану швидко побудував свій потенціал, набрав кваліфікованих добровольців, які змогли взяти на  себе роль радників та консультантів нового уряду Південного Судану. Завдяки цій роботі,  уряд підписав Женевські Конвенції 1949 року і Додаткові Протоколи до них.

 

"Ми домоглися великих успіхів у розвитку нашого національного Товариства протягом останніх двох років", - сказав Артур Пул , генеральний секретар Південно- Суданського Червоного Хреста. -  "Ми працюємо в складних умовах , ще є багато проблем , які необхідно  негайно вирішувати. Але за підтримки МФ ТЧХ і ЧП , ми будемо в змозі краще долати труднощі, станемо сильнішими, ще краще допомагатимемо найбільш вразливим верствам населення у нашій країні".

 

Фото - www.ifrc.org

Джерело:

http://www.ifrc.org/en/news-and-media/news-stories/international/two-new-members-join-ifrc-family-63721/#sthash.vapqO9gA.dpuf

 

 

Переглядів: 665 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 12:48
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024