Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Листопад » 22 » Рятувальники і волонтери Українни обговорили питання взаємодії у зимовий період
15:14
Рятувальники і волонтери Українни обговорили питання взаємодії у зимовий період

ПЕРЕД  ЗИМОВИМ  ЕКЗАМЕНОМ          

 

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій, спільно з волонтерами та волонтерськими організаціями, обговорили питання співпраці в зимовий період. Обговорення відбулося в рамках чергового засідання  Центру взаємодії ДСНС України з волонтерами та волонтерськими організаціями. До його роботи долучилися: Товариство Червоного Хреста України, Молодіжна організація «Пласт – національна скаутська організації України», Всеукраїнський громадський центр «Волонтер», а також Національна організація скаутів України.

 

Заступник Голови ДСНС України Анатолій Бойко окреслив підсумки вже проведеної спільної роботи з волонтерами та визначив основні спільні завдання на майбутнє.



 

«Це велика сила, коли рятувальники та волонтери об’єднують свої зусилля задля запобігання виникненню надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків. Нещодавно ми з волонтерами проводили роботу з попередження надзвичайних ситуацій, характерних для весняно-літнього періоду, зокрема організовували спільні тематичні акції на пляжах, у лісопаркових зонах, місцях з масовим перебуванням людей. Сьогодні у нас можуть бути нові виклики, характерні для зими, до яких ми повинні готуватись і організовувати відповідну спільну роботу», – сказав Анатолій Бойко.




Центр взаємодії визначили порядок залучення та координації волонтерських організацій і волонтерів у ліквідації надзвичайних ситуацій, характерних для зимового періоду: яким чином буде організовуватись оповіщення волонтерів про надзвичайну ситуацію, їх координація, видаватися шанцевий інструмент, організовуватись робота в пунктах обігріву.

Також учасники засідання вирішили провести найближчим часом Всеукраїнський семінар з представниками волонтерських організацій, які взаємодіють з рятувальниками як на центральному рівні, так і в регіонах.

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій


Джерело:

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/news_article?art_id=246868455&cat_id=244277212

 

Переглядів: 702 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 01:02
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024