Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Листопад » 30 » Вісті з Берліна: на нову 4-річну каденцію 29 листопада знову переобрано д-ра Рудольфа Сайтерса (Seiter)
03:05
Вісті з Берліна: на нову 4-річну каденцію 29 листопада знову переобрано д-ра Рудольфа Сайтерса (Seiter)

ОДНОСТАЙНЕ  ДОВІР'Я


Д-р Рудольф Сайтерс (Seiter) буде ще чотири роки біля керма Німецького Червоного Хреста. Вчора, 29 листопада, на Федеральних Зборах НЧХ в Берліні Сайтерс знову обраний таємним голосуванням президентом цієї найбільшої гуманітарної організації в країні. «За» проголосувало 130 делегатів. Як виявилося , таке рішення було одноголосним, незважаючи на те , що було прийняте  в режимі таємного голосування.

 


Виступаючи з короткими тезами своєї Програми подальшого розвитку і зміцнення Червоного Хреста Німеччини на наступну каденцію , д -р Р. Сайтерс сказав , що головною проблемою , яку треба вирішити , це - забезпечення безперервного свіжого припливу нових медичних сестер в патронажну медичну службу милосердя Товариства. Зараз, як ніколи , відчувається їх нестача , особливо тих , хто зайнятий по догляду за підопічними Червоного Хреста на дому. 

"З імміграцією з-за кордону наодинці ми не вирішимо цю проблему, ні навіть істотно не зуміємо її пом'якшити. Тому ми будемо наполегливо продовжувати пропагандистську роботу для того , щоб зробити сестринську професію більш привабливою, як з точки зору оплати праці, так і з метою підвищення її авторитету в очах суспільства", - підкреслив президент Німецького Червоного Хреста д -р Р. Сайтерс, котрий обирається на цю посаду, починаючи з 2003 р.

 

Фото - www.drk.de

Джерело:

http://www.drk.de/news/meldung/7956-bundesversammlung-dr-rudolf-seiters-erneut-zum-drk-praesidenten-gewaehlt.html

 

 

 

Переглядів: 666 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 18:43
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024