Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Грудень » 11 » Раїса Богатирьова: Бригади екстреної медичної допомоги та лікувальні заклади Києва працюють в посиленому режимі
16:51
Раїса Богатирьова: Бригади екстреної медичної допомоги та лікувальні заклади Києва працюють в посиленому режимі

НАПРУЖЕНІСТЬ


 Міністерство охорони здоров’я України докладає всіх зусиль для забезпечення гарантій

 громадян на отримання медичної допомоги в тому обсязі, в якому вона їм необхідна,

 незалежно від політичних позицій людей та ситуацій, в яких вони опиняються.

 


Про це заявила Міністр охорони здоров’я України Раїса Богатирьова, виступаючи у середу на брифінгу в Кабінеті Міністрів України. З самого початку подій на Майдані, за словами Раїси Богатирьової, була задіяна велика кількість бригад екстреної медичної допомоги для того, щоб в цілодобовому режимі надавати допомогу всім, хто цього потребує.


Зазвичай кількість бригад швидкої допомоги, які чергують в місцях масових акцій, складає від 10 до 18, повідомила Міністр. Більша кількість бригад чергує вночі і вечірній час. На сьогоднішній день посилена робота і самих бригад, і колективів лікувальних закладів. Вони забезпечені всіма необхідними медикаментами, а також засобами індивідуального захисту, зауважила керівник МОЗ України, оскільки працюють в зимовий період, коли існує небезпека захворіти на гострі респіраторні інфекції або на інші небезпечні інфекції.

 

«Крім того, ми посилили контроль, який ведемо в цілодобовому режимі, за наданням медичної допомоги на до госпітальному і госпітальному етапі всім постраждалим», - додала Міністр. - За період з 30 грудня до ранку сьогоднішнього дня за медичною допомогою звернулись 476 учасників масових заходів». На сьогоднішній день, за її словами, госпіталізовано і перебувають на лікуванні 84 працівника правоохоронних органів, більшість з яких лікується в госпіталі МВС. Щодо інших громадян, які звернулися за медичною допомогою, то госпіталізовано і знаходиться на стаціонарному лікуванні нині 53 особи. Вони знаходяться у Центральній лікарні швидкої допомоги міста Київ, 17-й, 12-й та 18-й міських лікарнях столиці.


Прес-служба МОЗ України

Фото - www.moz.gov.ua

Джерело:

http://www.moz.gov.ua/ua/portal/pre_20131211_a.html

 

 

Переглядів: 614 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 00:26
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024