Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Грудень » 12 » У Львові почала працювати Фабрика святого Миколая
22:31
У Львові почала працювати Фабрика святого Миколая

АПОСТОЛ  МИЛОСЕРДЯ  НІКОГО НЕ ЗАБУДЕ


  11 грудня у Львові в Палаці мистецтв відкрили Фабрику святого 

  Миколая. Помічники Миколая уже почали наповнювати пакунки 

  подарунками для дітей із малозабезпечених сімей міста.

 






Про це повідомляє кореспондент ІА ZIK.

Цьогоріч на фабриці працює 700 волонтерів, які рознесуть подарунки 3 тисячам дітей із потребуючих сімей Львова віком до 14 років.

Традиційно помічників св. Миколая поділили на групи по чотири людини. Кожна група отримала конверт зі списком своїх підопічних, для яких повинні укомплектувати пакунки.




П’ятикурсниця Аня разом з друзями уже вчетверте зголосилася бути помічником св. Миколая. Цьогоріч студенти мають рознести подарунки 13 діткам. Координатори видали їм конверт з адресами малечі, інформацією про їх вік та вподобання. На основі цих даних група наповнює пакети іграшками, солодощами та канцтоварами. Після цього якість запакованих подарунків перевіряють. У чарівну ніч, коли малеча очікує на диво, волонтери заберуть свої мішки і підуть по домівках дітей.




Координатор акції Христина Папроцька розповіла, що цьогоріч стати помічниками св. Миколая зголосилося дуже багато старшокласників.

«Приємно, що учні підхоплюють ініціативу. Вони розуміють, що повинні продовжувати цю добру традицію. Адже студенти закінчують виші й у них стає все менше часу, щоб долучитися до нашої акції», – сказала вона.

Христина Папроцька також додала, що до акції долучаються люди різного віку. Старше покоління приносить в’язані власноруч шарфи, шапки. Люди готуються до акції протягом року, старанно працюючи над виробами.

«Та завжди найбільше приносять м’яких іграшок. Найкраще з нами співпрацюють школи. Але кожного року нам найважче із канцтоварами та солодким. Це ми докуповуємо за пожертви», – розповіла координатор акції.




Минулого тижня волонтери у Канцелярії святого Миколая виготовили листівки, коробки для подарунків, прикраси на ялинку. Їх можна придбати на фабриці. Зібрані кошти підуть на солодощі та канцтовари для дітей.

Зазначимо, щодня волонтери проводять ретельний підрахунок: скільки уже спакували книг, солодощів, іграшок і канцтоварів у пакунки.

Фабрика святого Миколая працюватиме ще вісім днів, до 18 грудня. Усі охочі можуть щодня з 10.00 до 19.00 приносити іграшки, книги, солодощі та канцтовари.

 

Наша довідка:

За даними Львівської ОО ТЧХ України Червоний Хрест області також учасник цього свята милосердя. У довідці, надісланій у редакцію, зокрема зазначається: «На 19 грудня планується велика гарна акція «Миколай тебе не забуде» разом з Академією української молоді, до якої ретельно готуються протягом останнього місяця. Мета акції – не залишити жодну дитину без подарунку. База даних по м. Львову – 3200 дітей з малозабезпечених сімей. Такий масштабний захід проводиться традиційно третій рік поспіль».

 

Фото – www.zik.ua

Джерело:

http://zik.ua/ua/news/2013/12/11/u_lvovi_pochala_pratsyuvaty_fabryka_svyatogo_mykolaya_446576

 

Переглядів: 807 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 16:47
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024