Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Грудень » 13 » Червоний Хрест очима української преси: Газета «День» про благодійність дипломатів азіатських країн.
16:16
Червоний Хрест очима української преси: Газета «День» про благодійність дипломатів азіатських країн.

МИЛОСЕРДЯ  ПОВЕРТАЄ  ЗІР




  Дипломати азіатських країн, що працюють в Україні, 

  пожертвували 16 тис. грн. на благодійність

 








Вчора, 12 грудня, організатори благодійного Фестивалю азіатсьої кухні та культури 2013 передали зібрані кошти потребуючим. Під час проведення Фестивалю, який відбувся ще в жовтні, вдалось зібрати 16 000 грн., з яких 4000 грн представники Організаційного комітету передали київському представництву Товариства Червоного Хреста України .




Зустріч відбулася за участі Посла Республіки Індонезія в Україні Нінік Кун Нарьяті, Посла Ісламської Республіки Пакистан в Україні Ваджат Алі Муфті, Посла Малайзії в Україні Чуа Теонг Бана, представників Посольства Республіки Південної Кореї в Україні і Глави Міжнародного Фонду культурного співробітництва Влади Литовченко.




За словами Президента Товариства Червоного Хреста України Івана Усіченка, на передані гроші будуть закуплені тонометри для пунктів швидкої допомоги в селах. 




Дипломати також відвідали ветерана Великої Вітчизняної Війни В'ячеслава Ферліовского, щоб передати йому 8000 грн. на операцію для відновлення зору. 89-річний В'ячеслав Олександрович є полковником гвардії, учасником оборони та звільнення Києва в 1943 р.

Вчора представники Організаційного комітету були в Ісламському культурному центрі столиці, де в рамках благодійного проекту Асоціації «Альраїд» «Зігрій сім'ю» було передано 26 теплих ковдр і пледів для нужденних багатодітних сімей серед кримських репатріантів.

«Нам, вихідцям з теплих країн, дуже зрозуміло бажання обігріти замерзаючих», - прокоментував вибір Посол Малайзії в Україні пан Теонг Бан Чуа.

Посол Республіки Індонезія в Україні пані Нінік Кун Нарьяті зазначила, що в її країні проживає найчисленніша популяція мусульман на планеті, і тому співробітники Посольства вважають своїм обов'язком внести якомога більший внесок у допомогу нужденним одновірцям.




Дана акція є лише одним із прикладів соціальної відповідальності Посольств країн Азії, суть якої полягає в тому, що кошти, зібрані завдяки громадськості, повинні повертатися найбільш потребуючим в них людям.

Організаційний комітет Фестивалю сподівається продовжувати ініціативу проведення благодійних акцій і надалі.

 

Фото – www.day.kiev.ua; http://www.redcross.org.ua/modules/news/index.php?id=953

Джерело:

http://www.day.kiev.ua/uk/news/131213-diplomati-aziatskih-krayin-shcho-pracyuyut-v-ukrayini-pozhertvuvali-16-tis-grn-na

Переглядів: 717 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 15:22
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024