Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Січень » 6 » Вісті із «Зеленого клину» на Далекому Сході: Червоний Хрест допомагає постраждалим від небувалої повені на Амурі
17:03
Вісті із «Зеленого клину» на Далекому Сході: Червоний Хрест допомагає постраждалим від небувалої повені на Амурі

ГУМАНІТАРНА  ДОПОМОГА …СІНОМ


Христос народився у яслах на сіні між домашньою худобою . Про це колядуємо і читаємо  у Біблії. Та буває так, що господар настільки бідний, що не має навіть віхтя сіна, щоб покласти у ті ясла. Так трапилося під час небувалої повені у багатьох господарствах «Зеленого клину» на Далекому Сході.

 







На сайті Червоного Хреста Хабаровського краю розміщено замітку під промовистою назвою: «Гуманітарна допомога сіном». У ній, зокрема, зазначається, що Марина Новікова, мешканка селища Сінда Нанайського району, звернулася у Хабаровське крайове відділення РЧХ  з проханням - надати її родині допомогу у придбанні кормів.


 


Звернення про допомогу було викликане тим, що, у зв'язку з небувалою повінню влітку, усі сінокісні поля Нанайського району були затоплені Амуром і перед сім'єю постало питання, що робити з коровами ? Невже, різати ? У сім'ї Новікових двоє прийомних дітей, які дуже люблять молоко.




Тож 11 листопада співробітники Червоного Хреста доставили в господарство потерпілої 10 рулонів сіна, загальною вартістю 25 тисяч російських рублів. Радості у родині не було меж! Навіть корови вийшли на подвір'я  зустрічати довгождане сіно і тут же зробили першу його пробу.

 

Червоним Хрестом прийнято неординарне рішення: підтримати кормами також  інші родини, зокрема, 10 багатодітних сімей Нанайського району.

 

Вікторія Макарчук,

голова Нанайської РО РЧХ

 

Фото - Нанайської РО РЧХ

Джерело:

http://www.youtube.com/watch?v=6QnQvPQWZHg&feature=youtu.be

 

 

Переглядів: 691 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 02:24
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024