Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Січень » 10 » Після відпочинку на Різдво, чи на інші свята, відразу поринути у роботу з головою - вдається далеко не всім
11:05
Після відпочинку на Різдво, чи на інші свята, відразу поринути у роботу з головою - вдається далеко не всім

ВІЧНА  МОРОКА

 

Повернутися на роботу після свят живим і неушкодженим. Ця тема настільки 

актуальна, що обговорюється на прес-конференціях і досліджується соціологами.

 




Згідно з дослідженнями кадрових агентств, 70% офісних працівників не можуть відразу включитися в робочий процес. Після свят складно перебудовуватися і рано вставати. Для багатьох саме підйом з будильником - найнеприємніший фактор при виході на роботу.

 

Але хандра пройде, кажуть лікарі, на відміну від реальних неприємностей зі здоров'ям, які хтось заробив за свята. В інфекційних, гасроентерологічних та хірургічних відділеннях зараз аншлаг.

 

Анна Григорчик, лікар-інфекціоніст Київської лікарні № 9: "Найбільша кількість пацієнтів потрапляє з харчовими токсико-інфекціями. Приїжджають з сальмонельозом, шигельозом, просто з харчовими токсико- інфекціями, пов'язаними з порушенням правил зберігання".

 

Валентина просто повечеряла 5 січня: гречаний суп і риба, що залишилася після новорічних свят. Валентина Сергєєва, пацієнтка інфекційного відділення київської лікарні № 9: "У мене сильно пекло всередині. У мене боліло абсолютно все: печінка, шлунок, кишківник. Я почала втрачати свідомість, у мене почали німіти кінцівки, почала втрачати голос. Тут моя дочка злякалася, і викликала швидку".

 

Всі симптоми говорять про зараження сальмонелою. Швидше за все, оселилася вона в рибі. А Надію на лікарняне ліжко привела любов до кави. Надія Паничева, пацієнтка інфекційного відділення Київської лікарні № 9: "Я вирішила попити кави по- болгарськи: зі збитим яйцем із цукром. І ось, очевидно, сире яйце і було причиною ось цього отруєння. Я десь протягом чотирьох годин потрапила вже в лікарні".

 

Як зауважує Подробності, тепер про екзотику навіть думати не може. Надія Паничева, пацієнтка інфекційного відділення Київської лікарні № 9: "Ні , я краще з коньяком буду. Принаймні, це буде якось надійно".

 

Дієта і особливий режим після свят і в однорічного мопса Шемрака. Панкреотит, плюс збільшена печінка. Господарі дивуються: нічого шкідливого своєму вихованцеві не давали. Ольга Максимова, господиня пса: "Навіть олів'є не їв. Принаймні, ми йому точно нічого не давали зі столу новорічного".

 

Швидше за все, сам стягнув. Тепер - крапельниці та уколи. А в перервах - прогулянки на свіжому повітрі. Вони корисні "і хлопцям , і зверятам" - тим , які не знають міри.

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:
http://expres.ua/news/2014/01/10/99950-rizdvyanyh-vyhidnyh-ukrayinci-ne-mozhut-odrazu-pochaty-pracyuvaty

 

Переглядів: 829 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 21:59
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024