Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Січень » 17 » Червоний Хрест і спорт: Спортсмени прийшли в гості до дітей у Луганську
11:09
Червоний Хрест і спорт: Спортсмени прийшли в гості до дітей у Луганську

ДИТЯЧЕ  СВЯТО


15 січня рамках акції «Ти зможеш , якщо зміг я » , 

в Луганському обласному дитячому будинку № 1 відбулося 

свято для дітвори.

 





Організаторами заходу виступили: Управління молоді та спорту ЛОДА , Луганський філіал Київського інституту бізнесу і технологій , КУ « ЛОЦ « Спорт для всіх » та Луганський обласний дитячий будинок № 1 , партнерами акції - Луганська обласна федерація таеквон -до ITF ( клуб« SABUM » ) і Луганська обласна організація Товариства Червоного Хреста України . Про це повідомляє прес -служба ЛОЦ «Спорт для всіх».



 

З найкращими побажаннями тепла , добра і благополуччя до хлопців звернулися почесні гості свята : директор Луганського обласного дитячого будинку № 1 Вікторія Мочалова , в.о. директора КУ « ЛОЦ « Спорт для всіх » Юрій Арнаут та заступник директора з розвитку Луганської філії Київського інституту бізнесу і технологій Олег Бойко.

Вікторія Мочалова зазначила , що двері дитячого будинку відкриті для всіх , і тут завжди раді зустрічати гостей. Керівник дитячого будинку розповіла дітям , що їх чекає незвичайна зустріч . І неспроста , в цей день хлопці познайомилися з справжніми спортсменами і подивилися добру казку.




Юрій Арнаут розповів дітям про необхідність ведення здорового способу життя та про важливість занять спортом.

Олег Бойко привітав дітей з минулими новорічними святами і побажав всім чудового настрою і хороших вражень від побаченого.

Перед хлопцями виступили спортсмени Луганської обласної федерації таеквон -до ITF ( клуб « SABUM »). Дітям дуже сподобалося показовий виступ , і , можливо, деякі з них серйозно задумаються про спортивне майбутнє .

Увага дитячої аудиторії привернуло раптова поява найулюбленіших образів дітвори і дорослих - Діда Мороза і Снігуроньки. Разом з Колобком дітлахи зустрілися з Зайчиком , Лисичкою і Вовком , водили хороводи з казковими персонажами і відгадували загадки Баби Яги.

На завершення святкової програми дітям були вручені подарунки. Хлопці з цікавістю розглядали іграшки , подаровані героями казки , і з нетерпінням чекали, коли зіграють з новими м'ячами.

 

Фото – www.paralel-media.com.ua

Джерело:

http://paralel-media.com.ua/p61573.html

 

Переглядів: 636 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 00:51
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024