Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Січень » 26 » Вісті від партнерів Червоного Хреста: Офіційному порталу Організації Українських Скаутів - 5 років
17:52
Вісті від партнерів Червоного Хреста: Офіційному порталу Організації Українських Скаутів - 5 років

«МАЛЮК» ДОРОСЛІШАЄ

 

26 січня 2014 року Офіційному порталі Організації 

Українських Скаутів  http://skauty.org.ua/    виповниться 

5 років з часу створення.

 







Перший сайт Організація Українських Скаутів створила в 2002 році. Спочатку його розміщували на різних хостингах. Офіційний сайт мав цікаві матеріали. Він був інформативним, мав багато цікавих новин, публікував ігри, виховні матеріали.

 

Однак мав недоліки.  Були також допоміжні сайти. В 2008 році був створений перший збірний офіційний сайт ОУС за адресою: http://ukrscout.wordpress.com/ . Зараз за цією адресою сайт Спільноти Батьків та Приятелів скаутів Організації Українських Скаутів "СКАУТПРИЯТ”.


 


А  26 січня 2009 року стартував офіційний портал Організації Українських Скаутів за адресою: http://skauty.org.ua/ . У першому випуску була одна новина - інтерв’ю з президентом ОУС Олександром Мацієвським.

 

На сьогодні офіційний портал Організації Українських Скаутів - це 720 новин з життя Організації Українських Скаутів (ОУС). На нашому порталі були інтерв’ю з поважними представниками Організації Українських Скаутів, Скаутського руху, поважних діячів, які є  приятелями ОУС. 

 

На порталі багато відеоматеріалів,  текстових новин про різні заходи, методичних статей, нарисів і повідомлень про заходи Організації, а це - цікаві новини із скаутського світу, художня література.

 

Також є проекти: Віртуальний скаутський пісенник, Віртуальні книги, Скаутська кухня, Осередки, Е - скаутинг, Скаутський СвітІнтернет - конференції, Скаутинг-LIVE, Осередки. Та інші проекти, які є частиною порталу.

 

Читачами порталу Організації Українських Скаутів є не лише  скаути з ОУС. Нашими читачами є скаути з інших скаутських організацій України та інших країн, і з різних закутків Світу: Польщі, Росії, Великобританії, Мексики, Франції, Швеції, Норвегії, Чехії, Словаччини, Німеччини, Японії, Італії та Іспанії, а також інших країн, зокрема навіть з таких екзотичних, як Судан та Нігерія.

 

Портал Організації Українських Скаутів (ОУС) має гарну маю співпрацю з багатьма іншими інтернет - проектами як скаутських, так і не скаутських. Серед них, наприклад, Портал Скаутинг в Україні та Сайт Червоного Хреста, Портал "Рідна Країна”, Вголос та ряд інших інформаційних видань.

 

Портал є медіа-партнером інших суспільних громадських заходів і проектів. І тут Організація Українських Скаутів (ОУС) гарну має співпрацю з Католицьким Медіа-Центром, Львівським форумом видавців, Червоним Хрестом, Львівською Архидієцезією Римо-Католицької Церкви в Україні, Харківсько-Запорізькою дієцезією Римо-Католицької Церкви в Україні. 

 

На сьогодні Офіційний Портал Організації Українських Скаутів (ОУС) має: 600 сторінок, 800 матеріалів новин, 45 статей, 120 про головне, 34 оголошень та інформаційних матеріалів, 20 поштових форм, 50 відеоматеріалів. Всього 1900 найменувань.

 

Непогана і статистика порталу, а це в середньому 100-150 відвідувачів на день, всього з початку заснування - 30 044.

 

Незабаром на порталі розмістимо розділи з практичного скаутингу. Отже, ми і надалі будемо працюватимемо над тим, щоб портал вдосконалювався і розвивався.

 

Фото – з сайту ОУС

Джерело:

http://skauty.org.ua/blog/oficijnomu_portalu_organizaciji_ukrajinskikh_skautiv_5_rokiv/2014-01-22-724

 

Переглядів: 882 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 10:48
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024