Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Січень » 28 » Шевченківська РО ТЧХ м. Львова – співорганізатор мистецької акції для дітей з особливими потребами
01:52
Шевченківська РО ТЧХ м. Львова – співорганізатор мистецької акції для дітей з особливими потребами

СВЯТО «РІЗДВО У ДУШАХ»


У вівторок, 28 січня, о 14.00 годині працівники відділу 

соціальної роботи Шевченківського району Львівського 

міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та

молоді проведуть мистецьку акцію «Різдво у душах» 

для дітей з особливими потребами.

 


Захід відбудеться у палаці культури імені Гната Хоткевича за адресою: вул. Кушевича, 1, та має на меті забезпечення рівних можливостей у доступності культурних цінностей для дітей та молоді з особливими потребами, їх творчої реалізації та демонстрування талантів.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради

 

Захід розпочнеться театральним дійством «Свят вечір», опісля популярні львівські співаки – Назар Савко, Софія Федина, Оксана Муха разом із дітьми з особливими потребами сповістять у колядках та щедрівках відчуття Різдвяного духу та народження Спасителя світу. Завершиться дійство модним дефіле учасників заходу у святковому вбранні та солодким частуванням.

 

«Для всебічного та ефективного розвитку дітей з особливими потребами, необхідно органічно розвивати дозвільну сферу. Участь у творчих заходах, спілкування з однолітками, дозволить природно реалізувати особисті і соціальні амплуа, інтереси і потреби, творчу ініціативу дітей. Ми віримо, що цей захід зігріє різдвяним теплом душі дітей, які потребують уваги та турботи», – розповіла Оксана Рубай, в. о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

 

«Дітям та молоді з особливими потребами нелегко у повсякденному житті, але попри всі негаразди вони талановиті та креатині і потребують уваги та підтримки. Тому зробити мистецтво доступним для них – це одне з найважливіших завдань відділу соціальної роботи», – розповідає Любов Федишин, начальник відділу соціальної роботи Шевченківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

 

В акції візьмуть участь творчі колективи дітей та молоді з особливими потребами зі школи для дітей з порушенням зору «Левеня», школи-інтернату №104, школи-інтернату №100, ГО «Довіра», ГО УТОС.

 

Співорганізаторами акції є: Товариство Червоного Хреста Шевченківського району, Мамин клуб – журнал для турботливих батьків, «Piccolo», виробництво та оптова торгівля дитячим одягом, ТОВ «Альянс Маркет», фабрика солодощів Вікторія-ГС, професійно-технічний заклад «Молодіжний навчальний центр ім. І. Боско», Львівський коледж легкової промисловості, кондитерська фабрика «Ярич».

 

Фото – dyvys.info

Джерело:

http://dyvys.info/kultura/dlya-ditej-z-osoblyvymy-potrebamy-provedut-mystetsku-aktsiyu.html

 

Переглядів: 695 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 16:42
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024