Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Січень » 28 » Вісті від партнерів Червоного Хреста: Звернення ректорату ЛНМУ ім. Данила Галицького до депутатів ВР України
03:01
Вісті від партнерів Червоного Хреста: Звернення ректорату ЛНМУ ім. Данила Галицького до депутатів ВР України

ЗАКЛИК  ДО ПОРОЗУМІННЯ

 З в е р н е н н я

    ректорату Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького

    до депутатів Верховної Ради України VII скликання

 


Звернутися до вищого законодавчого органу держави нас змушує різке загострення внутрішньополітичної ситуації в Україні.


Ескалація насильства в українському суспільстві, на жаль, набуває з кожним днем незворотнього характеру і загрожує перерости у гострий громадянський конфлікт, наслідки якого  будуть непередбачувані.


Незважаючи на проведення перемовин влади із опозиційними силами,  конфлікт не лише не припинений, він і надалі триває, перетворюючись у реальну загрозу  розколу країни і втрати незалежності України.


Ми сподіваємося, що на позачерговій сесії Верховної Ради України, котра відбудеться 28 січня 2014 року, народним обранцям удасться  прийняти рішення із подолання гострої політичної кризи  в Україні.


Закликаємо депутатів більшості і опозиції відкинути  політичні амбіції і твердо стати на принципові державницькі позиції щодо збереження територіальної цілісності та суверенітету України, забезпечення її подальшого мирного демократичного шляху розвитку.


Ми закликаємо утриматися від застосування насильства щодо своїх громадян, котрі вийшли на протестні акції, аби засвідчити своє прагнення до євроінтеграції України та розбудови соціальної і правової держави.


Сподіваємося, що Верховною Радою України будуть ухвалені доленосні рішення щодо скасування антидемократичних законів, прийнятих 16 січня ц.р., звільнення всіх ув'язнених учасників мирних акцій та проведення масштабної політичної реформи. 


Академічна спільнота Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького висловлює свою солідарність із мирними виступами громадян у їх прагненні зробити Україну сильною, вільною й розвинутою демократичною європейською державою, а її народ — щасливим  та заможним.

 

 

Джерело:

http://www.meduniv.lviv.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=2182%3An2401144&catid=1%3Alatest-news&Itemid=50&lang=uk

 

 

Переглядів: 596 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 02:48
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024