Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Січень » 28 » Увага – досвід! За участю Червоного Хреста на Дніпропетровщині розгорнуто 208 пунктів обігріву на 28 січня.
20:01
Увага – досвід! За участю Червоного Хреста на Дніпропетровщині розгорнуто 208 пунктів обігріву на 28 січня.

ТЕПЛОВИЙ  ЗАХИСТ  БЕЗХАТЧЕНКІВ


   На сьогоднішній день у Дніпропетровській області 

   розгорнуто 208 пунктів обігріву: стаціонарних - 191, 

   мобільних - 17.  Про це стало відомо від губернатора

   Дніпропетровщини Дмитра Колеснікова під час інспекції 

   мобільного пункту обігріву за адресою: м. Дніпропетровськ, 

   вул. Курчатова , 10 . 

 


 

 

У зв'язку з погіршенням погодних умов на Дніпропетровщині за завданням керівника регіону Дмитра Колесникова збільшується кількість мобільних пунктів обігріву. Зараз в області вже розгорнуто 17 мобільних пунктів обігріву , ще 24 також підготовлені до початку роботи .

 

Один з таких пунктів , за адресою вул. Курчатова , 10 у Дніпропетровську відвідав губернатор Дмитро Колесников. Намет, який було проінспектовано, освітлюється , нормально опалюється, забезпечений необхідними меблями, інвертарем, теплим одягом, одноразовим харчуванням і гарячим чаєм.




У ньому чергують двоє службовців Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області, двоє службовців Головного управління МВС України в Дніпропетровській області, один медичний працівник і один представник  Дніпропетровської обласної організації Товариства Червоного Хреста. Всього в наметі одночасно може розташуватися близько 40 осіб. 


 


«Жителі нашого регіону, особливо люди соціально незахищені , в яких з певних причин немає власного будинку і опинилися в складній життєвій ситуації , повинні знати , що для них створені спеціальні пункти обігріву. Тут вони зможуть зігрітися , поїсти , отримати необхідну медичну допомогу. У цих пунктах завжди готові прийняти і подбати про всіх» , - сказав губернатор Дмитро Колесников. 

 

Крім мобільних пунктів , в області продовжують свою роботу 191 стаціонарних пункти обігріву. Вони розташовані в медичних установах , а також в установах соціально - побутового та культурного призначення. 

 

Відзначимо , що з моменту розгортання пунктів обігріву в Дніпропетровській області до них звернулося 1485 осіб: 494 - в мобільні пункти обігріву та 991 – у стаціонарні. Всі пункти забезпечені необхідними наборами (гарячий чай, продукти харчування, теплий одяг).

 

З 208 пунктів обігріву більше 50 пунктів працюють цілодобово. Також у Дніпропетровській області працює 29 соціальних патрулів , які здійснюють об'їзд територій з найбільшим скупченням людей (центральні площі , вокзали , ринки , зупинки транспорту ). Вони інформують населення про діючі пункти обігріву , транспортують постраждалих з ознаками переохолодження в заклади охорони здоров'я , забезпечують бездомних теплими речами і харчуванням.

 

Фото – www.tourdnepr.com

Джерело:

http://www.tourdnepr.com/content/view/8321/8248/

 

Переглядів: 677 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 00:20
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024