Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Січень » 29 » Офіційні вісті Міжнародного Комітету Червоного Хреста: МКЧХ стурбований триваючим насильством в Україні
14:53
Офіційні вісті Міжнародного Комітету Червоного Хреста: МКЧХ стурбований триваючим насильством в Україні

ЗА  ГУМАНІЗМ!


                           Міжнародний Комітет Червоного Хреста ( МКЧХ ), 

                           як і раніше, стурбований триваючим насильством в Україні.

 


Товариство стежить за розвитком подій з грудня 2013 р., коли почалося зростання напруженості, і підтримує тісний контакт як з Українським Червоним Хрестом, так і з Міжнародною Федерацією товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця. У період з 23 по 24 січня 2014 співробітники МКЧХ здійснили поїздку в Київ, щоб ознайомитися з ситуацією безпосередньо на місці і визначити, чи потребує Товариство Червоного Хреста України (ТЧХУ)  додаткової допомоги для підтримки заходів оперативного реагування, які воно здійснює.

 

«Ми також зустрілися з представниками Міністерства внутрішніх справ України та активістами опозиції, - говорить Паскаль Кютт, глава Регіональної делегації МКЧХ в Москві, в зону відповідальності якої входять Російська Федерація, Білорусь, Молдова і Україна . - МКЧХ висловив стурбованість зростанням напруженості і триваючим насильством. Ми також нагадали їм про необхідність проявляти належну повагу до роботи добровольців Товариства Червоного Хреста України, які надають допомогу всім постраждалим, і про те, як повинна правильно використовуватися емблема Червоного Хреста».

 

За останній тиждень бригади оперативного реагування Українського Червоного Хреста надали першу допомогу і доставили 300 поранених до машин швидкої допомоги та в медичні пункти.

 

Джерело:

http://www.icrc.org/rus/resources/documents/news-release/2014/01-27-ukraine-red-cross.htm

 

 

Переглядів: 684 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 06:55
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024