Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Січень » 31 » Звіт Шевченківської РО ТЧХ м. Львова про участь у акції «Різдво у душах» для дітей з особливими потребами
18:44
Звіт Шевченківської РО ТЧХ м. Львова про участь у акції «Різдво у душах» для дітей з особливими потребами

СВЯТО  ПОРАДУВАЛО  ВСІХ


   Як ми уже повідомляли, у вівторок, 28 січня, працівники

   Червоного Хреста і відділу соціальної роботи Шевченківського 

   району  Львівського міського центру  соціальних служб для 

   сім’ї, дітей та молоді провели мистецьку акцію «Різдво у

   душах» для дітей з особливими потребами.

 

 








Акція відбулася у палаці культури імені Гната Хоткевича і мала на меті продемонструвати забезпечення рівних можливостей у доступності культурних цінностей для дітей та молоді з особливими потребами. 




Свято розпочалося театральним дійством «Свят вечір», опісля популярні львівські співаки – Назар Савко, Софія Федина, Оксана Муха разом із дітьми з особливими потребами сповістили всім у колядках та щедрівках про відчуття Різдвяного духу та народження Спасителя світу.



 

Вірші святкового привітання пролунали на сцені і в адресу Червоного Хреста, незмінного співорганізатора таких Різдвяних акцій.  




В концерті взяли участь творчі колективи дітей та молоді з особливими потребами зі школи для дітей з порушенням зору «Левеня», школи-інтернату №104, школи-інтернату №100, ГО «Довіра», ГО УТОС.


 


«Дітям та молоді з особливими потребами нелегко у повсякденному житті, але попри всі негаразди вони талановиті та креатині і потребують уваги та підтримки. Тому зробити мистецтво доступним для них – це одне з найважливіших завдань відділу соціальної роботи», – розповіла Любов Федишин, начальник відділу соціальної роботи Шевченківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.


 


Співорганізаторами акції, крім Товариства Червоного Хреста Шевченківського району м. Львова, стали «Мамин клуб» – журнал для турботливих батьків,  «Piccolo», виробництво та оптова торгівля дитячим одягом, ТОВ «Альянс Маркет», фабрика солодощів Вікторія-ГС, професійно-технічний заклад «Молодіжний навчальний центр ім. І. Боско», Львівський коледж легкової промисловості, кондитерська фабрика «Ярич».


 


Товариство Червоного Хреста Шевченківського району м. Львов всім 200 учасникам дитячого свята у палаці ім. Г. Хоткевича вручило шоколадні плитки "Світоч", гостинці з солодощами тощо. Їх отримали діти із категорій сиріт, інвалідів, малозабезпечених, багатодітних родин.


 


Нами охоплено турботою 23 школи Шевченківського р-ну м. Львова та школа - інтернат №104 у м. Львові. А взагалі, під час Різдвяних свят допомогу солодощами отримали 2500 підопічних Шевченківської РО ТЧХ на загальну суму 25 000 тисяч гривень. Нам вдалось провести таку масштабну акцію завдяки пожертвам нашого постійного давнього спонсора ТОВ "Нестле" в Україні та Молдові, колективу якого виношу подяку.

 

Свято «Різдво у душах, порадувало усіх його учасників. Завершилося воно модним дефіле учасників заходу у святковому вбранні 

та солодким частуванням.

 

 

Фото – Шевченківської РО ТЧХ м. Львова

 

Наталія Семочко,

голова Шевченківської РО ТЧХ м. Львова

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 990 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 04:55
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024